چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۲/۱۱ www.sfida.ir

برگزاری جلسه بررسی راهکارهای تقویت و توسعه صندوق‌های شهرستانی استان سمنان


رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در جلسه بررسی راهکارهای تقویت و توسعه صندوق‌های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان سمنان گفت: صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در استقرار زنجیره‌های تولید به‌ویژه در زیر بخش دام و طیور نقش مؤثری دارند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مادر تخصصی؛ نادر مالكي، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان نیز در این جلسه که با حضور اعضای هیات مدیره و مدیران شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، نمایندگان و مدیران عامل صندوق استان و صندوق‌های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی که صبح امروز 11 اردیبهشت‌ماه 98  در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان برگزار شد، افزود: برنامه محوری استان در سال 98 تقویت بخش کشاورزی و توسعه منابع مالی و اعتباری سهم دولت در صندوق‌های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی و استان است.

سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در این جلسه تصریح کرد: صندوق‌های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی می‌توانند موجب توسعه و تقویت بخش کشاورزی در تمامی زیر بخش‌ها باشند.

وی با اشاره به افزایش تنوع خدمات تسهیلاتی به بهره‌برداران کشاورزی در سال جاری گفت: افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی یکی از برنامه‌های این بخش در سال ۹۸است.

رضوی اردکانی در حاشیه سفر به استان سمنان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رویکرد امسال شرکت مادر تخصصی در کشور مبتنی بر برنامه‌های توسعه است.

وی افزود: امیدواریم بتوانیم با تقویت سرمایه صندوق‌های استانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی از منابع مختلف در سراسر کشور، توان این صندوق‌ها را در تنوع ارائه خدمات به تولیدکنندگان بخش کشاورزی افزایش دهیم.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی ایجاد تنوع بیشتر در شیوه‌های خدمت در این صندوق‌ها را از دیگر رویکردهای مهم شرکت مادر تخصصی در سال ۹۸عنوان کرد.

رضوی اردکانی اضافه کرد: آنچه امسال در صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی اتفاق می‌افتد این است که سرمایه این صندوق‌ها با مشارکت مردم و دولت از منابع مختلف پیش‌بینی‌شده در قانون افزایش می‌باید.

وی ابراز امیدواری کرد تا با این برنامه‌ها منابع صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در استان‌های کشور تقویت‌شده و تنوع خدمات و فعالیت‌های این صندوق‌ها افزایش یابد.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی با اشاره به اینکه اکنون میزان سرمایه این صندوق‌ها در کشور حدود یک هزار و ۷۰۰میلیارد تومان است، ابراز امیدواری کرد تا با اجازه‌ای که قانون‌گذار به این صندوق‌ها داده است؛ سرمایه آن از محل فروش اموال مازاد جهاد کشاورزی به میزان ۷۰میلیارد تومان افزایش یابد.

 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.