چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۲۹ www.sfida.ir

صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی بجنورد از «کشاورز کارت» رونمایی کرد


صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد با حضور مدیران دولتی و بخش خصوصی بخش کشاورزی و سهام داران صندوق از «کشاورز کارت» عصر روز دوشنبه سوم دی ماه 1397 رونمایی کرد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیر امور شعب بانک کشاورزی استان خراسان شمالی، معاون فرمانداری شهرستان بجنورد، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بجنورد و تنی چند از عاملیت های فروش نهاده های کشاورزی، سهامداران و اعضای هیئت مدیره صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد و ... از «کشاورز کارت» عصر روز دوشنبه سوم دی ماه 1397 رونمایی کرد.

 

«کشاورز کارت» به حمایت از زنجیره­های تولید آمد

اسماعیل محمودآبادی، نماینده شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد و مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بجنورد در این رونمایی، تامین نهاده ها و ادوات مورد نیاز بخش کشاورزی، تجمیع و تخصیص بهینه منابع مالی­، ساماندهی نیازهای مالی و اعتباری تولیدکنندگان، ارتقاء نرخ رشد سرمایه­گذاری در بخش کشاورزی را از جمله اهداف تاسیس صندوق ها دانست و افزود: این صندوق از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری در سال 93 با سرمایه 16 میلیارد ریال تاسیس و اکنون با سرمایه 26 میلیاردی توانسته 74 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش در قالب مدل های حمایتی به صورت مستقیم و 19.5 میلیارد ریال از محل منابع داخلی بانک عامل به صورت غیرمستقیم به سهامداران خود اعطا کند.

وی در ادامه از دیگر فعالیت های موثر صندوق به مدل حمایت از زنجیره تولید و صادرات انگور و زنجیره حمایت از بهینه­سازی و نگه­داری باغات انگور و کنترل 80 درصدی سفیدک مو در دهستان بدرانلو اشاره کرد.

 

ارائه تسهیلات در کمتر از 72 ساعت با کشاورز کارت توسط صندوق بجنورد

به گفته پیام ثروتی، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد این صندوق دارای 360 سهامدار است که 341 عضو حقیقی و 19 عضو حقوقی هستند.

ثروتی فعالیت های صندوق از ابتدای تاسیس تاکنون را با هدف حمایت از سهامداران و زنجیره­های تولید، به دو بخش حمایت از تامین نهاده­های کشاورزی و دامی و افزایش کیفیت ارائه خدمات به بهره­بردارن تقسیم­بندی کرد.

وی از جمله اقدامات انجام گرفته در بخش حمایت از تامین نهاده­ها به اعطای تسهیلات به زنجیره­های حمایت از تولید شیر و توزیع انواع خوراک دام و تامین و توزیع نهاده­های کشاورزی نظیر بذر، کود و ادوات کشاورزی و در بخش افزایش کیفیت ارائه خدمات توسط صندوق بجنورد به عنوان نخستین صندوق شهرستانی سطح کشور به صدور کارت شناسایی  الکترونیک، برگزاری مجامع الکترونیک، اختصاص کارت اعتباری همیار کارت اشاره کرد.

وی کشاورز کارت را آخرین دستاورد به عنوان نخستین صندوق شهرستانی سطح کشور در راستای ارائه خدمات بهینه به بهره­برداران و حفظ منابع مالی صندوق در زنجیره­ های تولید دانست.

ثروتی به عنوان نماینده استان خراسان شمالی در کارگروه ملی رشد و توسعه صندوق­های شهرستانی بیان داشت: تسهیل در روند ارائه خدمات بهینه به بهره بردان بخش کشاورزی،اشاعه و ترویج فرهنگ پرداخت تسهیلات غیرنقدی بین بهره برداران، مدیریت بهینه منابع مالی صندوق، نظارت بر مصرف نقدینگی در چرخه های مختلف تولید، تسهیل سازی روند بازپرداخت تسهیلات، حفظ منابع مالی صندوق در زنجیره های تولید،نظارت بر نحوه مصرف منابع، ارزیابی و مدیریت بهینه منابع، کاهش نقدینگی و تورم،استفاده موثر در حلقه های مختلف زنجیره تولید محصولات کشاورزی وارائه خدمات به بهره برداران پس از خروج منابع از طریق تخصیص سود روز شمار به تسهیلات پرداختی از دیگر اهداف طراحی کشاورز کارت است.

ثروتی بیان کرد: از این پس تمام سهامداران صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد می­توانند با مراجعه به صندوق و تکمیل پرونده تسهیلاتی وفق قوانین جاری اعطای تسهیلات، از مزایای کشاورز کارت به صورت مستقیم و غیرمستقیم در مدت زمان کمتر از 72 ساعت بهره­مند شوند.

 

 

 

عبدالله یوسفی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی نیز در یان مراسم بیان کرد: استان خراسان شمالی از جمله معدود استان­های سطح کشور است که در تمامی شهرستان­های آن صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی با هدف حمایت از زنجیره­های تولید تشکیل شده است.

وی وجود 17 هزار بهره­بردار در شهرستان بجنورد را به عنوان پتانسیل بالقوه قلمداد و تاکید کرد که اولویت افزایش سرمایه می­بایست همگام با افزایش بهره­برداران باشد.

یوسفی ضمن حمایت از طراحی و اجرای کارت اعتباری دو منظوره (کشاورز کارت) توسط صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد به عنوان صندوق پیشرو کشوری اظهار داشت: کشاورز کارت ضمن رفع محدودیت­های همیار کارت که در سال 94 توسط صندوق طراحی و اجرا شده بود،  قادر است تا رفاه بیشتری برای سهامداران به ارمغان آورد.

وی تصریح کرد: پس از ارزیابی نقش کشاورز کارت در زنجیره­های تولید، از ابتدای سال آینده تمامی صندوق­های شهرستانی استان خراسان شمالی به این قابلیت تجهیز خواهند شد.

حسین نجفی، مدیر امور شعب بانک کشاورزی استان خراسان شمالی ضمن قدردانی از مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره صندوق بجنورد به جهت طراحی و اجرای کشاورز کارت و انتخاب بانک کشاورزی به عنوان بانک عامل، آمادگی خود را به منظور حمایت همه جانبه از بهره­برداران بخش کشاورزی به ویژه سهامداران صندوق اعلام کرد.

وی با بیان این که حدود 40 درصد اشتغال در استان خراسان شمالی مربوط به بخش کشاورزی است ابراز کرد: تمامی تلاش خود را برای حمایت از جامعه کشاورز انجام خواهیم داد، به گونه­ای که با امکانات موجود، کشاورزان در صف دریافت تسهیلات بانکی نمانند.

وی تصریح کرد: عاملان فروش به عنوان حلقه­های توزیع نهاده­های کشاورزی در کشاورز کارت، آموزش­های لازم برای نحوه استفاده از دستگاه های پوز را دیده­اند و تلاش خواهیم کرد تا علاوه بر پرداخت سود روز شمار به منابع موجود در کارت اعتباری، خدمات اثربخشی دیگری در راستای حمایت از زنجیره­های تولید از طریق اعطای تسهیلات تا حصول رضایت کشاورزان در دستور کار قرار خواهد گرفت.

 

 نائب رئیس هیات مدیره صندوق:

ضرورت حمایت دولت برای تامین منابع مالی صندوق مهم است

حسینعلی حصاری، نائب رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی بجنورد بیان داشت: بهره­برداران آمادگی سهام دارد شدن در صندوق و تامین سهم 51 درصدی خود را دارند به همین منظور تلاش بیشتر مسئولان در خصوص تامین سهم 49 درصدی دولت را خواستار شد تا منابع صندوق بتواند پاسخگوی نیاز بهره­برداران باشد.

وی هدف از ایجاد این صندوق را ارائه خدمات به بهره­برداران دانست تا از این طریق آنان نیاز کمتری به بانک­ها داشته باشند. این فعال در زیر بخش دام ابراز کرد: حفظ منابع مالی در صندوق از جمله اهداف طراحی کشاورز کارت است.

 

عضو هیات مدیره صندوق:

ایجاد شرکت بازرگانی تحت نظارت شرکت مادر تخصصی ضروری است

 

 

سید هاشم سیدی، نائب رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی بجنورد اظهار کرد: زنجیره­های تولید نیازمند حمایت است. این فعال در حوزه صنایع تبدیلی تکمیلی به جایگاه موثر شرکت­های بازرگانی در مدل­های نوین خدمتی اشاره کرد و بیان داشت: تشکیل شرکت­های بازرگانی در صندوق­ها سبب تکمیل حلقه­های تولید و تسهیل در ارائه خدمات به بهره­بردارن خواهد شد.

 

 

 

عضو هیات مدیره صندوق:

حفظ منابع مالی صندوق در زیربخش­های کشاورزی از اولیت های مهم است

محمد محمدی، عضو هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد گفت: با طراحی کشاورز کارت منابع مالی صندوق با توجه به تقویم کشاورزی و نیاز هر زیربخش در اختیار سهامداران قرار خواهد گرفت.

 

 

عضو هیات مدیره صندوق:

خدمات کشاورز کارت از سایر فعالیت­های صندوق­های شهرستانی سطح کشور متمایز است

محمد تقی بهادری؛ عضو هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد بیان داشت: از این پس بهره­برداران از طریق کشاورز کارت، خدمات تسهیلاتی صندوق را به صورت غیرنقدی با مراجعه به عاملیت­های فروش دریافت خواهند کرد.

 

بازرس صندوق:

تامین نقدینگی سهامداران از طریق پرداخت تسهیلات ضروری از جمله اقدامات شاخص صندوق است

رمضان محمدزاده، بازرس صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد گفت: پرداخت تسهیلات ضروری از طریق کشاورز کارت در راستای حمایت از زنجیره­های تولید با کارمزد کمتر سبب بهبود ارائه خدمات به سهامداران صندوق خواهد شد.

 

در ادامه مجتبی گریوانی به عنوان سهامدارصندوق و یکی از عاملان فروش نهاده­های کشاورزی در حاشیه این رونمایی آمادگی خود را به منظور ارائه نهاده­های کشاورزی با تخفیف 5 تا 7 درصدی به سهامداران صندوق از طریق کشاورز کارت را اعلام کرد.



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.