برای صحبت از کشاورزی، کسانی بیشتر می تواند در این باره صحبت کنند، که قلبشان برای این حوزه می تپد. در این میان نماینده شرکت مادر تخصصی در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خوزستان نظرهای مثبت و زیبایی درباره کشاورزی این استان دارد.
از سوی دیگر یکی از سیاستهای اصلی روابطعمومی و اموربینالملل شرکت مادر تخصصی در سال 93 که سال اقتصاد مقاومتی است معرفی پتانسیل های صندوقهای غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی کشور به مسئولان ملی برای حمایت از صندوقها، کشاورزان و فعالان این عرصه است. در این میان بهترین راه معرفی صندوقها از سوی خود کشاورزان و بهرهبردارانی است که سهامدار این صندوقها هستند.
در این راستا برای تحقق یافتن این مهم، منصور بنیاب؛ سرپرست روابط عمومی شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی با بازدید از پروژههای کشاورزی استان خوزستان با کشاورزانی که با حمایتهای صندوق غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان به کشاورزی خود رونق و جانی دوباره بخشیدهاند و تحولی بزرگ در روند بهره برداری از سطح زیر کشت و کشاورزی ایجاد کرده اند، صحبت و گفتوگو کرد. در ادامه بخشی از این گفتوگو ما رابا آقای جلالی میخوانید.
***
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی، جلالی، نماینده شرکت مادر تخصصی در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خوزستان گفت: استان خوزستان به عنوان بزرگترین قطب کشاورزی در کشور است و با تولید بیش از 14 میلیون تن محصولات کشاورزی به عنوان بزرگترین قطب کشاورزی محسوب می شود که می طلبید که یک تشکل قوی از کشاورزان حمایت کند. در این راستا صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خوزستان تاسیس شد و در کمتر از 6 سال سرمایه صندوق بیش از 27 برابر افزایش یافت.
وی افزود: در همین مورد عملکرد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خوزستان در استان خوزستان باعث ایجاد 3 پارامتر شده است. این پارامترها عبارتمند از امنیت، اعتماد و امید. چرا که هم اکنون تشکل ها اعتقاد راسخ به سرمایه گذاری در این صندوق دارند. اعتماد هم اعتماد راسخی است که از سوی کشاورزان و هم بهره برداران و هم صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خوزستان ایجاد شد.
جلالی تصریح کرد: این اعتماد تا جایی است که بهره برداران مطمئن هستند که در زمان اندک تسهیلات پرداخت می شود و صندوق اعتقاد دارند که سر موقع بهره برداران اقساط را پرداخت می کنند.
نماینده شرکت مادر تخصصی در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خوزستان گفت: سومین مشخصه صندوق ها امید است که تمام کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی تمایل به عضویت در این صندوق ها را دارند. در استان خوزستان علاوه بر صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خوزستان، صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان دزفول و بهبهان و صندوق های شهرستان خرمشهر و آبادان در حال تاسیس است.
جلالی اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی که هم اکنون مطرح شده است به نظر من فرصت مناسبی برای صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی است. سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری از جمله رویکرد جهادی، انعطاف سازی، مولد بودن درون گرا و ... را می توان در صندوق ها تداعی کرد.
وی افزود: دولت بی درنگ موظف شده است که با تدوین قوانین و مقررات نقشه راه را مشخص کند و ما هم می توانیم با تجدید نظر در قوانین موجود در این راستا گام برداریم. چرا که خیلی از بندهای اجرایی در راستای کارکرد صندوق ها است. افزایش تولید و نهادهای تولیدی و ... با بهره گیری از صندوق ها و ارتباط صمیمانه و دوستانه کشاورزان و صندوق ها این موارد را اجرا کنیم.
جلالی اظهار داشت: با توجه به پتانسیل خوزستان در بخش کشاورزی ما می توانیم بیش از 25 هزار تن محصولات کشاورزی را صادر کنیم. چرا که بهره برداران بخش کشاورزی نیز جهت رسیدن به اهداف سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی حاضر به همکاری در این زمینه هستند. چرا یک نقشه راه تدوین شده در این راستا موجب شکوفایی اقتصادی خواهد شد.