چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۱/۳۱ www.sfida.ir

صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی فرزند خلف جامعه کشاورزان


به یاد مزارع سرسبز شمال می افتیم در حالی که در جنوب کشور در شهرستان دزفول چنان کشاورزی پررونق است که شاید بشود گفت که 70 درصد مردم آن کشاورزند. اما در این میان افرادی هستند که این شغل خانوادگی را با درس خواندن در دانشگاه و مکانیزه کردن توانستند به کاری پردرآمد و به روز تبدیل کنند.

 

یکی از سیاست‌های اصلی روابط‌عمومی و اموربین‌الملل شرکت مادر تخصصی در سال 93 که سال اقتصاد مقاومتی است معرفیپتانسیل های صندوق‌های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی کشور به مسئولان ملی برای حمایت از صندوق‌ها، کشاورزان و فعالان این عرصه است. در این میان بهترین راه معرفی صندوق‌ها از سوی خود کشاورزان و بهره‌بردارانی است که سهام‌دار این صندوق‌ها هستند.

در این راستا برای تحقق یافتن این مهم، منصور بنیاب؛ سرپرست روابط عمومی شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی با بازدید از پروژه‌های کشاورزی استان خوزستان با کشاورزانی که با حمایت‌های صندوق‌ غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان به کشاورزی خود  رونق و جانی دوباره بخشیده‌اند و تحولی بزرگ در روند بهره برداری از سطح زیر کشت و کشاورزی ایجاد کرده اند، صحبت و گفت‌وگو کرد. در ادامه بخشی از این گفت‌وگوها را می‌خوانیم.

در این میان ناصر نظرزاده، یکی از کشاورزانی است که در تولید انواع سبزی و صیفی و توزیع نهاده های کشاورزی فعالیت دارد و در رشته کشاورزی در دانشگاه اهواز درس خوانده است و از ابتدای تاسیس صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خوستان با‌آن آشنا بوده و تقریبا جزو کسانی بوده که برای راه اندازی آن فعالیت کرده است. 

 

در ادامه گفت و گوی ما را با وی می خوانید.

***

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی، ناصر نظرزاده، مدیرعامل اتحادیه زراعی و باغی شهرستان دزفول گفت: من تولیدکننده انواع صیفی و سبزی و توزیع نهاده های کشاورزی هستم  و از ابتدای تاسیس صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خوزستان با این صندوق آشنا شدم و تقریبا یکی از کسانی بودم که در تشیکل آن فعالیت کردم.

وی افزود: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی یکی از کارهای ماندگار بخش کشاورزی در کشور است. چرا که صندوق با بضاعت مالی اندک خودش تاثیر شگرف و تاثیرگذاری در توسعه بخش کشاورزی داشته است. یکی از نیازهای بخش کشاورزی رفع داشتن سرمایه است چرا که باید نهادهای کشاورزی به موقع خریداری شود. اگر اعتبارات به موقع نباشد تاثیر خود را از دست خواهد داد. یکی از کارهای صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی پرداخت به موقع اعتبارات به کشاورزان است.

نظر زاده تصریح کرد: فعالیت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی به گونه ای است که کشاورز می تواند در اسرع وقت  وبا آسان ترین شکل ممکن اعتبارات مورد نیاز خود را دریافت کند.

 وی در خصوص اعطای تسهیلات توسط صندوق استان خوزستان به با اشاره به اتحادیه زراعی و باغی شهرستان دزفول گفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خوزستان تاکنون نزدیک به یک میلیارد تومان تسهیلات به 55 تعاونی زیرپوشش این اتحادیه اختصاص داده که حدود 6 هزار هکتار اراضی درجه یک را زیر کشت برده است  که مرغوبترین اراضی کشاورزی کشور هستند..

نظر زاده تصریح کرد: در سال جدید نیز پیش بینی کرده ایم که اتحادیه زراعی-باغی شهرستان دزفول 500 میلیون تومان از محل اعتبارات صندوق حمایت کمک شود.

مدیرعامل اتحادیه زراعی و باغی شهرستان دزفول گفت: هر چند صندوق تاثیر فراونی بر کشاورزی منطقه گذاشته است اما به نسبت حجم فعالیت کشاورزی منطقه سرمایه کنونی صندوق اندک است و تاکنون بیشتر در زمینه زمان پرداخت موفق بوده است.

نظر زاده تصریح کرد: در شهرستان دزفول به خاطر مشاع بودن زمین های کشاورزی افراد حقیقی نتوانستند در صندوق عضو شوند ، اما امیدواریم که این مشکل هم به زودی مرتفع شود.  

مدیرعامل اتحادیه زراعی و باغی شهرستان دزفول گفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی فرزند خلف و برومند جامعه کشاورزان است که جامعه کشاورزان به ‌توسعه و افق روشن آن امید بسته اند که می تواند در توسعه بخش کشاورزی به ویژه با توجه به اقتصاد مقاومتی تاثیر قابل توجهی در بخش بگذارد.

نظرزاده اظهار داشت: به نظر من باید صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در زنجیره تولید بخش کشاورزی هم فعالیت کند نه تنها در سه بخش داشت، کاشت و برداشت بلکه باید بعد برداشت هم کار کند و صنایع تبدیلی، صادرات و بازرگانی، بازاریابی و فروش را هم حمایت و در آن سرمایه گذاری کند تا از سرمایه فعلی بتواند به عنوان سرمایه پایدار و محکم محافظت کند.  

 

 


© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.