نخستین جلسه اتاق فکر صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری بخش کشاورزی در سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی روز شنبه اول اردیبهشت ماه 1397 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ نخستین جلسه اتاق فکر صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی با حضور غلامحسین طهماسبی؛ قائم مقام سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، رسول زارع، معاون پژوهش و فناوری، زارع فیض آبادی و ابراهیمی مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی، محمودی، رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند، مجید ولدان، مدیرکل دفتر فناوری سازمان و رئیس هیات مدیره و داریوش شهریاری، مدیرعامل صندوق و تعدادی از اعضاء و مدعوان در سالن اندیشه سازمان برگزار شد و به بررسی گزارش نحوه شکل گیری و عملکرد صندوق و بحث در مورد اهداف و برنامه های صندوق پرداخت.
طهماسبی قائم مقام سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: ابتکار ساماندهی شرکت های دانش بنیان در مجموعه سازمان با دکتر ولدان و همکاران ایشان است که زحمات زیادی در این راه متقبل شده اند و هم اکنون شاهد افزایش چشمگیر این شرکت ها می باشیم، ایجاد صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری با هدف حمایت از توسعه پژوهش های بخش خصوصی بوده و ما از تمام تجربیات خود برای اجرای این موضوع کمک گرفته ایم و این نهاد با همدلی باعث ایجاد این صندوق شد و امروز با ایجاد اتاق فکر صندوق یک قدم به جلو برداشته شد تا راه کارهایی برای کمک بیشتر از طریق صندوق به شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی ایجاد شود.
مجیدولدان، رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی و مدیرکل دفتر فناوری سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی نیز تشکیل اتاق فکر صندوق را موجب بالندگی در فعالیت های صندوق برشمرد و گزارشی از نحوه شکل گیری و عملکرد صندوق و آمار و اطلاعات مربوط به شرکت هایی که در این صندوق سهام دار هستند، ارائه داد و بیان داشت: تمام مطالبی که در جلسه اتاق فکر توسط مدعوان عنوان می شود ثبت و یادداشت برداری شده و پس از بررسی همکاران، برای بهتر شدن فعالیت های صندوق به مورد اجرا گذارده می شود.
محمودی، رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند اهداف اصلی صندوق را حمایت از پژوهش بخش خصوصی دانست و گفت: شرکت های دانش بنیان با مدیریت اعضای هیات علمی می توانند کمک کنند که در زمینه اطلاع رسانی اعضای هیات علمی باید اطلاعات کاملی از صندوق داشته باشند تا برای ایجاد شرکت ها تشویق شده و کار تحقیقات کاربردی به این سمت هدایت شود.
ابراهیمی، مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: برای بهره گیری از امکانات موجود باید ظرفیت ها و فناوری های شرکت های سهامدار به خوبی شناسایی و مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به شعار سال با عنوان حمایت از کالای ایرانی ابراز داشت: شناسایی مهمترین ظرفیت ها از اهمیت زیادی برخوردار است تا با رتبه بندی آنها و به ترتیب اولویت، فناوریها مورد حمایت قرار گیرد.
در ادامه همچنین عوض علیزاد مقدم، قائم مقام مدیرعامل و ابوالقاسم شمس، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، دکتر یداللهی، نماینده شرکت های دانش بنیان بخش کشاورزی، دکتر شیرزاد، دستیار وزیرجهاد کشاورزی در سخنان خود نظرات و پیشنهادهایی را مطرح کردند.