چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ www.sfida.ir

صندوق حمایت از زنان روستایی کردستان می تواند جزو صندوق های برتر کشور باشد


مدیر توسعه عملیات و بهبود بهره‌وری شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در خصوص حمایت از زنان روستایی کردستان اعلام کرد: صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی، زنان روستایی استان کردستان با سرمایه ۴۰۰میلیون تومان در سال 1396 راه اندازی شده است.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی به نقل از خبرگزاری روستا؛ رحیم نظری گوران؛ مدیر توسعه عملیات و بهبود بهره‌وری شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی اظهار کرد: موفقیت صندوق وابسته به تلاش‌های هیات مدیره است که باید نهایت و سعی تلاش خود را در این خصوص به انجام برسانند. وی با بیان این که صندوق استانی متشکل از صندوق‌های خرد زنان روستایی استان کردستان است، گفت: امیدواریم با تلاش‌های مدیرعامل و هیات مدیره سرمایه صندوق از ۴۰۰میلیون تومان به یک ملیارد تومان تا پایان سال برسد.

خالد جعفری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی بخش کشاورزی این استان از هیچ‌گونه حمایتی برای توسعه و افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی کردستان دریغ نخواهد کرد.

وی در دومین جلسه رسمی هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی کردستان که با حضور مدیر توسعه عملیات و بهبود بهره‌وری شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی برگزار شد اظهار کرد: در این مرحله هدف ما افزایش سرمایه صندوق با اضافه کردن صندوق‌های اعتباری خرد زنان روستایی و حمایت‌های دولتی به این صندوق است.

جعفری افزود: در حال حاضر صندوق استانی متشکل از ۲۲صندوق اعتباری خرد روستایی با ۶۰۰نفر عضو است که امیدواریم در آینده نزدیک تمام صندوق‌های خرد روستایی به عضویت این صندوق درآیند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی کردستان را یک صندوق تاثیرگذار بر افزایش توان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی زنان روستایی دانست و تاکید کرد: باید با شناخت توانایی‌ها و استعدادهای زنان روستایی در جهت اهداف مشخص‌شده برنامه‌ریزی کنیم.

جعفری با بیان این که تصمیمات امروز بر آینده صندوق تاثیر به‌سزایی خواهد گذاشت؛ خاطر نشان کرد: باید اعضای هیات مدیره نهایت توان و تلاش خود برای اجرای مصوبات و بندهای اساس‌نامه به کار بگیرند تا به نتیجه مطلوب برسند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در پایان خاطرنشان کرد: پس از انتخاب مدیرعامل، مسئله مهم تدوین اهداف و برنامه‌های کوتاه مدت، میان‌مدت و بلند‌مدت برای صندوق است که باید در زمان کوتاهی این برنامه‌ها تدوین و به مرحله اجرا درآید.

گفتنی است: صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی کردستان با تناسب ۴۹درصدی سهم دولت و ۵۱درصدی سهم بهره‌برداران بخش کشاورزی و با حمایت شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در سال ۹۶تشکیل شده است.

 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.