چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۸/۱۷ www.sfida.ir

بیش از ۴۴ درصد از منابع تسهیلاتی پرداختی صندوق‌های غیردولتی به فعالیت‌های شاخص و اثربخش اختصاص یافته است


مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصي صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: به تفکیک صندوق‌های تخصصی، استانی و شهرستانی حدود 44 درصد و زنان روستایی حدود 57 درصد از تسهیلات پرداختی خود را به فعالیت‌های شاخص و اثربخش اختصاص داده‌اند.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛شهریار رستمی؛ مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصي صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با ارائه گزارش تحلیلی از وضعیت صندوق هایی که در نیمه اول سال 96 گزارش ارائه کرده اند؛ گفت: صندوق‌های یاد شده مجموعاً 114 عنوان فعالیت شاخص و اثربخش را با بهره‌گیری از 2630 میلیارد ریال منابع مالی و تسهیلاتی مورد حمایت خویش قرار داده‌اند.

وی افزود : این اقدامات در صندوق‌های تخصصی: 3 فعالیت؛ صندوق‌های استانی: 67 فعالیت؛ صندوق‌های شهرستانی: 36 فعالیت و صندوق‌های زنان روستایی: 8 فعالیت بوده است.

رستمی با بیان اینکه در نیمه اول سال 96 با توجه به برنامه‌ريزي شرکت مادر تخصصي صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و انجام آموزش‌ها و برگزاري جلسات توجيهي توسط مدیریت توسعه سرمایه‌گذاری و تسهیلات تاکنون 24 صندوق به تفکیک 17 صندوق استانی و 7 صندوق شهرستانی نسبت به حمايت از زنجيره‌هاي توليد در بخش‌هاي مختلف کشاورزي مانند دام، شيلات، زراعت و .... اقدام کرده اند؛ اظهار داشت: از حاصل 114 فعالیتی که صندوق‌ها گزارش کرده‌اند بيش از 538 هزار تن انواع محصولات کشاورزي توليد و عرضه شده است.

مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصي صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی  در تفکیکاین فعالیت ها گفت: 2,356 ميليارد ريال براي انجام فعاليت‌هاي شاخص «توليدي» و 273 ميليارد ريال براي انجام فعاليت‌هاي شاخص «پس از توليد»هزينه شده است.

رستمی با بیان اینکه فرآیند تنظیم و اخذ گزارش‌های عملکرد صندوق‌های غیردولتی در آینده‌ای نزدیک از طریق نظام جامع فن‌آوری اطلاعات صورت خواهد گرفت، خاطر نشان کرد: اختصاص مبلغ 2630 میلیارد ریال از منابع تسهیلاتی صندوق‌ها به فعالیت‌های شاخص و اثربخش حاصل گزارش تقریباً نیمی از صندوق‌ها بوده است و این نقیصه با استقرار کامل نظام جامع فن‌آوری اطلاعات در همه صندوق‌ها برطرف خواهد شد و در آینده ملاحظه خواهید کرد که بخش قابل توجهی از منابع تسهیلاتی صندوق‌ها در راستای تحقق زنجیره ارزش و تولید فعالیت‌های شاخص جهت‌گیری خواهد شد.

مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصي صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی افزود: با توجه به تفکیک صندوق‌ها (45 صندوقی که گزارش ارسال نموده‌اند) مشاهده می‌شود که صندوق‌های تخصصی، استانی و شهرستانی حدود 44 درصد و زنان روستایی حدود 57 درصد از تسهیلات پرداختی خود را به فعالیت‌های شاخص و اثربخش اختصاص داده‌اند.

 رستمی گفت: با توجه به شاخص‌های تعریف شده برای فعاليت‌هاي توليد، بيشترين اثرگذاري صندوق‌ها بر شاخص افزايش ميزان توليد و کمترين اثرگذاري صندوق‌ها بر شاخص‌های کارآفريني و بهبود سطح تکنولوژي بوده است.همچنین برای فعاليت‌هاي عرضه (پس از تولید) بيشترين اثرگذاري صندوق‌ها بر  شاخص ‌معرفي و ارائه محصولات اعضا و کمترين اثرگذاري صندوق‌ها بر شاخص‌های‌ تامین و تجهيز خودرو بوده است.

وی اضافه کرد: با توجه بر زيربخش‌هاي کشاورزي مشاهده می‌شود که حدود 30 درصد از فعاليت‌هاي انجام شده مربوط به بخش زراعت و عمدتاً تامين عمده نهاده‌ها و پس از آن 25 درصد از فعاليت‌ها مربوط به بخش دامپروري و آن هم تامين نهاده‌هاي مربوط مي‌باشد و کمترين ميزان حمايت نيز با توجه به سهم سرمايه تشکل‌هاي مربوطه در صندوق‌ها، مربوط به زنبورداري و خدمات کشاورزی است.

مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصي صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با اشاره به اینکه حمایت صندوق‌ها از فعالیت‌های مورد نظر منحصر به تامین و حمايت مالي از سهامداران بوده است؛ تصریح کرد:  انجام هماهنگي‌هاي لازم با سازمان‌ها و نهاد‌هاي ذيربط، هماهنگي بين اعضا و کوتاه کردن مسير‌هاي ارتباطي، حذف واسطه‌هاي غيرضروري و اعتبار بخشي به سهام داران در درون و بيرون صندوق‌ها از دیگر نتایج فعالیت صندوق‌های غیردولتی بوده است. 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.