چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۵/۲۸ www.sfida.ir

ارائه موضوعات پدافندغیرعامل در شورای مدیران شرکت مادر تخصصی


مشاور معاون وزیر و دبیر کمیته پدافند غیرعامل در وزارت جهاد کشاورزی در جلسه شورای مدیران شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی که روز شنبه 28 مردادماه 1396 در سالن جلسات شرکت مادر تخصصی برپاشد، به ارائه موضوعات  مختلف در زمینه های پدافند غیرعامل پرداخت.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ سید رضا پورنقی؛ مشاور معاون وزیر و دبیر کمیته پدافند غیرعامل در وزارت جهاد کشاورزی در جلسه شورای مدیران شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی که روز شنبه 28 مردادماه 1396 در سالن جلسات شرکت مادر تخصصی برپاشد، به ارائه خلاصه سند راهبردی  پدافند زیستی کشور پرداخت.

وی با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل به مجموعه اقداماتی اطلاق می شود که مستلزم به کارگیری جنگ افزار نبوده افزود: با اجرای آن می توان از وارد شدن خسارت مالی به تجهیزات و تاسیسات حیاتی و حساس نظامی و غیرنظامی و تلفات انسانی جلوگیری کرده و یا میزان خسارات و تلفات را به حداقل ممکن کاهش داد.

پورنقی اصول پدافند غیرعامل را استتار، اختفا، پوشش، فریب، تفرقه و پراکندگی، مقاوم سازی و استحکامات و اعلام خبر عنوان کرد.

 وی همچنین خلاصه ای از قرارگاه پدافند اقتصادی،سند راهبردی پدافند شیمیایی و سایبری کشور ارائه کرد.

مشاور معاون وزیر و دبیر کمیته پدافند غیرعامل در وزارت جهاد کشاورزی درباره پدافند غيرعامل در كشاورزي، سياست ها، برنامه ها و راهبردهاي مقابله و پيشگيري از تهديدات بيوتروريستي اظهار داشت: اهداف پدافند غيرعامل در این باره تقليل آسيب‌پذيري و كاهش خسارات و صدمات تأسيسات، تجهيزات و نيروي انساني مراكز حياتي، حساس و مهم كشور در برابر خطرات طبيعي و حملات دشمن، حفظ توان خودي برای ادامه فعاليت‌ها و تداوم عمليات توليد و خدمات رساني و حفظ سرمايه‌هاي كلان ملي كشور است.

پور نقی با اشاره به اینکهکشاورزی به عنوان هدف تهديدهاست؛ تصریح کرد: محصولات کشاورزی در معرض آلودگی، انتشار محصولات آلوده در سطح کشور، توقف صادرات و عدم تجربه کافی کارشناسان در رابطه با آفات خارجی که این امر می تواند به تاخیر در شناسایی عامل خسارتزا بیانجامد؛ بنابراین توجه در این قسمت بسیار مهم است.

وی محصولات مهمی از ايران را که هدف آگروتروريسم قرار می گیرند را گندم، برنج، سيب زميني، زعفران، ذرت، دانه هاي روغني و نيشکر عنوان کرد و افزود: درختان ميوه از جمله پسته، مركبات، سيب درختی، خرما، گيلاس، انار و زيتون نیز از مهمترین درختان در معرض اسیب هستند.

پورنقی با اشاره به عواقب ناشی از یک اقدام اگروتروریسمی گفت: جلوگيري از خودكفايي كشور، ضربه زدن به توليد و صادرات برخي محصولات كشاورزي، تحريم محصولات كشاورزي كشور در سطح بازارهاي بين المللي، ايجاد خسارت بالاي اقتصادي و هزينه هاي کنترل، ايجاد بازار مصرف براي سموم و يا ساير تركيبات آفتكش ساخت شركت ها و كارخانجات خاص، افزايش واردات محصولات کشاورزی و وابستگی اقتصادی ودر نهايت اعمال فشارهای سياسی است.

مشاور معاون وزیر و دبیر کمیته پدافند غیرعامل در وزارت جهاد کشاورزی  به توانایی ها و قابلیت های پدافند غیرعامل اشاره کرد و افزود:راه اندازي و تجهيز سامانه هاي ملي در این راه می تواند چاره ساز باشد.

پورنقی در ادامه به راهکارها و سیاست های مقابله و پيشگيري آن اشاره کرد و اظهار داشت: روش هاي مقابله با تهدیدات اگروتروریسمی،بازدارندگی و پیشگیریتشخیص و واکنش مناسبو مدیریت است.

وی  با اشاره به الزامات پیش بینی شده در قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور، احکام دائمی و قانون بودجه سال 1396 در زمینه پدافند غیرعامل گفت: تهیه سند امور پدافند غیرعامل شامل:1- شناخت وضع موجود، 2- شناسایی تهدیدات و 3- ارائه راههای مقابله با تهدیدات از طریق طرحها و پروژههای مربوطه می باشد.

گفتنی است؛ در این جلسه اعضای هیات مدیره، مدیران، مشاوران و روسای ادارات شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی حضور داشتند.

 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.