به مناسبت سالروز صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر تاسیس جهاد سازندگی در 27 خرداد 1358، مدیران و کارکنان وزارت جهاد کشاورزی و تعدادی از مدیران و کارکنان شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان های والای امام راحل، شهدا و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، در این مراسم، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل، بر احیای فرهنگ امام، توجه به فرهنگ و مدیریت جهادی و ادامه راه و اندیشه های امام تاکید کرد.
آیت الله حسن عالمی با بیان این که ما باید شکرگزار نعمت بزرگ وجود امام و هدایتگری او باشیم، افزود: ارکان فکری، ارزش ها و اندیشه های امام راحل باید به درستی تفهیم و برای نسل های آینده تبیین و تبلیغ شود.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: نهال جهاد سازندگی در خرداد ماه سال 58 به وسیله امام خمینی (ره) غرس شد و در خدمت انقلاب و مردم در ساختن پایه های اقتصادی کشور بخصوص در روستاها نقش آفرینی کرد و در حدود دو دهه ضامن برکات بزرگی در بدنه کشور شد.
وی ادامه داد: اکنون این نهاد تحت عنوان وزارت جهاد کشاورزی به تلاش های خود در کشور ادامه می دهد و امیدواریم با تربیت نسل های آینده بتوانیم شاهد خدمات بیشتر به مردم و انقلاب باشیم.
در ادامه این مراسم، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی، بر لزوم گسترش فرهنگ و مدیریت جهادی در همه بخش های مدیریتی کشور تاکید کرد.
محمدعلی جوادی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: در پرتو فرهنگ و مدیریت جهادی متخصصان و متعهدان بخش کشاورزی، توانستیم برای بار دوم با خودکفایی در تولید گندم و افزایش ضریب امنیت غذایی در راستای تحقق اهداف سیاست های اقتصاد مقاومتی در کشور گام برداریم.
وی تصریح کرد: حجم تولیدات کشاورزی کشور در دولت یازدهم، 20 درصد افزایش یافته است که این امر مصداق بارز اجرای اقتصاد مقاومتی است و امیدواریم این رقم در دولت دوازدهم نیز افزایش یابد.
جوادی با اشاره به یاد و خاطره روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و فعالیت دانشجویان در عرصه سازندگی و عمران در اوایل انقلاب گفت: با فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل جهاد سازندگی، دسته ای از دانشجویان و دیگر اقشار مردم با حضور در مناطق محروم نسبت به ارائه خدمات و فعالیت های عمرانی در کشور اقدام کردند.
وی خاطرنشان کرد: با شروع جنگ تحمیلی، جهادگران ایثارگر با تشکیل ستاد پشتیبانی مهندسی جنگ جهاد در قالب سنگرسازان بی سنگر داوطلبانه در خطوط مختلف جبهه های دفاع مقدس حاضر شدند و بیش از 13 هزار نفر شهید، بیش از یک هزار و 100 آزاده و تعداد زیادی جانباز در راه حفظ تمامیت ارضی کشور و آرمان های انقلاب اسلامی تقدیم کردند.
به گفته این مسوول، جهاد سازندگی، بعد از جنگ و در دوران سازندگی نیز در ترمیم ویرانه های جنگ فعالیت گسترده ای داشت و سپس با ادغام دو وزارتخانه جهاد سازندگی و کشاورزی نیز توانست در ارتقای بخش کشاورزی و افزایش امنیت غذایی در کشور موفق عمل کند.
در این مراسم بیانیه تجدید میثاق با آرمان های امام راحل و شهیدان و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری به مناسبت سی و هشتمین سالگرد تاسیس نهاد جهاد سازندگی قرائت شد.