شرکت فدک گل در راستای همکاری با صندوق های غیردولتی در جلسه شورای مدیران شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی که روز شنبه 13 خردادماه 1396 در سالن جلسات شرکت مادر تخصصی برپاشد، به ارائه توانمندی های خود پرداخت.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ حسین جعفرزاده،صاحب امتیاز و سرمایه گذار و امیر رستمی ثانی، عضو هیات مدیرهشرکت فدک گل تولیدکننده و صادرکننده انواع گل و گیاهان زینتی در ایران و سایر کشورها و فعال در حوزه کارآفرینی روز شنبه 13 خردادماه 1396 در سالن جلسات شرکت مادر تخصصی از فعالیت های این شرکت در راستای تولید انبوه انواع گل های زینتی و صادرات آنها سخن گفتند.
حسین جعفرزاده،صاحب امتیاز و سرمایه گذار شرکت فدک گلدر ابتدا توضیحاتی درباره شکل گیری آن و فعالیتهایش در داخل و خارج از کشور در زمینه ی پرورش گیاهان زینتی ارائه داد و گفت: دامنه فعالیت شرکت فدک گل در ایران و سایر کشورها، تولید انواع گل های آپارتمانی نظیر انواع دراسنا، بامبو بافت، اروکاریا (کاج مطبق)، انواع بروملیاد ها، آدونیوم، کوردلین، پاچی پادیوم، انواع آلویه ورا، انواع سانسوریا، انواع کاکتوس و ساکولنت و گیاهان کلکسیونی و ... است که به کشورهایی از جمله کره جنوبی، مسکو، اکراین، اذربایجان، گرجستان، قزاقستان،عربستان، دبی، مالزی، چین ، اندونزی و ... صادر می شود.
وی افزود: این شرکت متخصصان و دانش آموختگان رشته های كشاورزی و دوستداران گل و گیاه را در این مجموعه کنار هم گردآورده و با سرمایه گذاری 22 میلیارد تومانی، به تولید کاکتوس و ساکولنت در سطح وسیع پرداخته است. به طوری که در طول سال گذشته با بیش از 70 نماینده فعال در بیش از 35 شهر در ایران تولید انبوه انواع کاکتوس و ساکولنت و گلهای آپارتمانی را آغاز کرده که پیش بینی می شود این تعداد به بالای 100 نماینده فعال در سراسر ایران برسد و در آینده نزدیک تمامی محصولات شرکت به کشورهای اروپایی و آسیای مرکزی صادر شود.
وی تصریح کرد: این شرکت قصد دارد به عنوان نخستین مجری استفاده از انواع ساکولنت در صنعت گل آرایی طبق جدیدترین متد روز دنیا تحولی نوین در صنعت گل آرایی کشور ایران نیز ایجاد نماید. همچنین با راه اندازی آزمایشگاه مجهز کشت بافت گیاهی در ایران، اقدام به تولید ارکیده، دراسنا، آگلونما، رز و انواع گیاهان کلکسیونی نماید که در این راستا موفق به دستیابی پروتکل تولید هاورتیا ترانکاتا برای نخستین بار در دنیا توسط مهندسان متخصص ایرانی با استفاده از روش های نوین کشت بافتی شده است.
در پایان جلسه با توجه به توضیحات ارائه شده مقرر شد، برای شناسایی زمینه های همکاری و تبیین نحوه ارتباط صندوق های حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری با شرکت فدک گل، جلسه ای تشکیل و پس از بحث و بررسی لازم تصمیمات مقتضی اتخاذ گردد.
گفتنی است؛ در این جلسه اعضای هیات مدیره، مدیران و مشاوران شرکت مادر تخصصی حضور داشتند.