جلسه هم اندیشی صندوق های حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی وعشایری حاضر دردومین نمایشگاه توانمندی های روستائیان و عشایربا حضور رئیس هیات مدیره و مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و مدیران و مشاوران شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و مشاور وزير جهاد کشاورزی در امور زنان در سالن جلسات هتل آساره تهران در روز شنبه 18 دی ماه 95 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ جلسه هم اندیشی صندوق های حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی وعشایری با حضور سید عبدالکریم رضوی اردکانی؛ رئیس هیات مدیره و مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و تمامی مدیران شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، مشاوران مدیرعامل در صندوق های زنان، فروغ السادات بني هاشم؛ مشاور وزير جهاد کشاورزی در امور زنان و مدیران عامل 7 صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی وعشایری حاضر دردومین نمایشگاه توانمندی های روستائیان و عشایردر سالن جلسات هتل آساره تهران در روز شنبه 18 دی ماه 95 برگزار شد.
این نشست دو ساعته با توجه به نقش مهم زنان در اداره امور جامعه و همچنين نقش بارز زنان روستايي و عشايري در توسعه و پيشرفت كشاورزي و صنايع وابسته و كارآفريني اين قشر و بازار یابی تولیدات صندوق های زنان روستایی و عشایری برپا شد.
گفتنی است؛ در این نشست که در حاشیه دومین نمایشگاه توانمندی های روستائیان و عشایر به همت معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری از تاریخ 15 تا 18 دی ماه 1395 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپا شد، صندوق های حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری شهرستان های سرایان، قائم شهر، ارومیه، دشتستان، شیراز، مرودشت و استهبان حضور داشتند.
تمامی مدیران عامل صندوق های زنان با ابراز رضایت از برگزاری این نمایشگاه، حضور در نمایشگاه ها را فرصتی مغتنم برای معرفی دستاوردهای صندوق های زنان عنوان کردند.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی:
صندوق های زنان از ظرفیت های قانونی بهره بگیرند
سید عبدالکریم رضوی اردکانی؛ رئیس هیات مدیره و مدیرعامل، شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: ما باید مزایا و معایب حضور در نمایشگاه را برای روابط عمومی و شورای اطلاع رسانی شرکت مادر تخصصی ارسال کنیم تا مشخص شود که تا چه حد در نمایشگاه موفق بوده ایم. یعنی همیشه از خود ارزیابی داشته باشیم.
وی افزود: از تجارب دیگر صندوق های زنان برای ایجاد هماهنگی در شهرستان کمک بگیرید. چنانچه ما در این نمایشگاه نسبت به سال قبل دو قدم جلوتر بودیم. هر چند تا نقطه مطلوب فاصله داریم.
رضوی اردکانی تصریح کرد: تجربه ایجاد کارگروه صندوق های شهرستانی موفق بوده است؛ بهتر است این کارگروه برای صندوق های زنان نیز ایجاد شود.
وی اظهار داشت: سرمایه صندوق های زنان در بین تمام صندوق ها شاید کمتر از 10 درصد باشد اما تنوع فعالیت های آن بسیار است یعنی انها با سرمایه اندک اثرگذار شده اند. پس باید به دنیال ظرفیت های قانونی بیشتر برویم و تنها به فکر سرمایه نباشید.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل، شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: صندوق های زنان باید ارتباط خود را با صندوق های شهرستانی و ملی –تخصصی بیشتر کنند و نوع ارتباط را مشخص کنند.
رضوی اردکانی همچنین به استفاده بیشتر صندوق ها از فضای مجازی اشاره کرد و گفت: بهتر است در این فضا مسائل تخصصی صندوق های زنان مطرح شود چرا که ما به دنبال دنیای وسیع تری در بخش کشاورزی هستیم. چنانچه من تصور می کنم روزی را که محصولات تولیدی زنان روستایی ایران در تمام فروشگاه های زنجیره ای سراسر دنیا عرضه می شود.
مشاور وزير جهاد کشاورزی در امور زنان:
به دنبال دریافت نشان تجاری و گواهی سلامت و بهداشت برای محصولات زنان روستایی هستیم
فروغ السادات بني هاشم؛ مشاور وزير جهاد کشاورزی در امور زنان گفت: شرکت در نمایشگاه فرصتی است برای کسانی که کار تولید یم یکنند و امروزه بر کسی پوشیده نیست که قبل تولید بابد بازار و مخاطب شناسایی شود.
وی افزود: در این صندوق ها ما به دنبال دریافت نشان تجاری برای محصولات زنان روستایی و گواهی سلامت و بهداشت هستیم تا مسئله صندوق های زنان در بحث فروش و بازار حل شود.
قائم مقام مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی:
صندوق زنان وارد عرضه تولید انبوه به جای خرد فروشی شده اند
عوض علیزاده مقدم، قائم مقام مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی نیز گفت: نگاه ها به صندوق ها نسبت صندوق های خرد دچار درگونی شده است و هم اکنون صندوق های زنان به باور نسبی رسیده اند . به عرصه بازارهای بزرگ و ارائه تولید انبوه وارد شده اند .
وی افزود: دانشگاه تربیت مدرس به درخواست ما در حال مطالعه تغییر نگرش واحدهای کارآفرین به واحدهای تولیدی است اما ما در طول مدت این تحقیق به دنبال ساماندهی عرضه محصولات زنان روستائی هستیم تا به مدل های اولیه پایه ای برسیم.
عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی:
ضوابط و آئین نامه صندوق های زنان نیاز به تجدید نظر دارد
علیرضا اشرفی، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی نیز گفت: باید به مرور زمان ضوابط و آئین نامه را بررسی و تجدید نظر کنیم. همچنین صندوق ها زنان در این مورد به آموزش بیشتری نیازمند هستند.
عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی:
صندوق های زنان باید به سمت تولید محصول های تخصصی بروند
ابوالقاسم شمس، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی هم در این نشست گفت: ما ابتدا باید اهداف را مشخص کنیم تا بدانیم با آن اهداف چقدر فاصله داریم. باید برنامه خاصی برای حضور در نمایشگاه در طول یک سال داشته باشیم.
وی افزود: ما در صندوق ها زنان باید به سمت تخصصی کار شدن پیش برویم.
مشاور مدیرعامل شرکت مادر تخصصی در امور صندوق های زنان:
باید صندوق ها برای موارد حقوقی و مالی مشاوره بگیرند
فرزانه مافی، مشاور مدیرعامل شرکت مادر تخصصی در امور صندوق های حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری هم در این جلسه گفت: صندوق ها باید خود ارزیابی داشته باشند و برنامه ریزی و مطالعه کنند و کار بازاریابی و فروش محصولات اصلا به عهده مدیرعامل صندوق نیست.
باید صندوق ها برای موارد حقوقی و مالی مشاوره بگیرند و با متخصصان مشورت کنند و الفبا را بیاموزند نه آنکه به دنبال این باشند که شرکت مادر تخصصی به حل و فصل تمام مسائل مالی آنها بپردازد.
مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصی:
تبیین نقش صندوق ها در زنجیره های تولید بخش کشاورزی بسیار مهم است
شهریار رستمی، مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: تبیین نقش صندوق ها در زنجیره های تولید بخش کشاورزی بسیار مهم است.
وی افزود: با توجه به درخوست صندوق های زنان حضور 12 صندوق زنان در کارگروه صندوق های شهرستانی می تواند مفید باشد. از طرفی مدل ارائه خدمت در صندوق های زنان به روز رسانی نشده است و لازم است که این امر انجام شود.