نحوه ی فعالیت صندوق های غیردولتی در پروژه خرید جو داخلی از طریق بورس کالای ایران در سالجاری طی جلسه ای در دفتر قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی روز دوشنبه 17آبان ماه امسال مورد بررسی قرار گرفت .
به گزارش روابطعمومی و اموربینالملل شرکت مادر تخصصی، سید عبدالکریم رضوی اردکانی؛ رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در این جلسه که با حضور علی اکبر مهرفرد، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی، حسن رکنی، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی، هیات مدیره و مدیران شرکت مادر تخصصی و مدیران عامل هشت صندوق غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی منتخب برگزار شد؛ گفت: از 30 خرداد ماه امسال تاکنون بیش از 195 هزار تن جو با محوریت صندوق حمایت از توسعه بخش صنعت تولیدات دامی و دامپروری و همکاری 21 صندوق استانی و تخصصی از طریق بورس کالای ایران خریداری و در اختیار تشکل های دامپروری کشور قرار گرفته است.
وی افزود: این پروژه در قالب 274 فقره قرارداد به صورت روزانه در فاصله زمانی 137 روزه از 30 خردادماه با هزینه یک هزار و 383 میلیارد و 973 میلیون و 82 هزار ریال انجام پذیرفت.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی:
پروژه خرید جو از بورس کالا پروژه برد- برد می باشد
در این جلسه حسن رکنی، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی گفت: این پروژه در جهت حمایت از تولیدات داخلی است و کاری دو طرفه و برد برد است این کار بیشتر به نفع خود واحدهای دامپروری است و خرید جو در فصل برداشت امری خیلی مهم می باشد و در این پروژه با حذف واسطه ها کاری بسیار ارزشمند ی انجام شده است .
رکنی اظهار داشت: برای سال آینده باید دستور العمل کاملتری برای رفع مشکلات امسال خرید جو از بورس کالا تدوین و مورد بهره برداری قرار گیرد . همچنین این پروژه را می توان برای محصولات دیگر نیز در نظر گرفت و برنامه ریزی کرد .
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی:
بازار کشاورزی باید در اختیار تشکل های بخش کشاورزی قرار گیرد
علی اکبر مهرفرد، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی گفت: لازم است از تجربه های دیگر کشورهای که دارای بورس کالای کشاورزی هستند؛ بهره برداری نمود .
وی همچنین خبر داد :وزارت جهاد کشاورزی هفت هزار میلیارد تومان مابه التفاوت را از دولت دریافت کرده است و آمادگی ممکن را برای انجام بیشتر پروژه ها دارد.
وی افزود: مشکل اصلی ما این است که بازار کشاورزی در اختیار تشکل های این بخش نیست و از طرفی کشاورزان ما وارد مراحل پس از تولید و صنایع تبدیلی برای ارزش افزوده محصولات خود نمی شوند.
در پایان جلسه از صندوق ها و افراد تاثیر گذار در اجرای این پروژه با اهدای لوح تقدیر و تشکر به عمل آمد.