رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی تأکید کرد: با توجه به ظرفیتهای بالای استان خراسان شمالی در بخش تولید انگور تشکیل صندوق تخصصی حمایت از توسعه تاک در این استان ضروری است .
به گزارش روابطعمومی و اموربینالملل شرکت مادر تخصصی، عبدالله یوسفی؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی در نشست مشترک بررسی عملکرد صندوق های حمایت از بخش توسعه کشاورزی استان خراسان شمالی روز چهارشنبه 12 آبان ماه امسال اظهار کرد: دو رقم انگور بیدانه و انگور کلاهداری عمدتاً در استان خراسان شمالی تولید می شود و با توجه به تجربه موفق صندوقهای تخصصی تشکیل صندوق تخصصی انگور در استان ضروری است و باعث اشتغال و رونق اقتصادی در این بخش می شود .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی عنوان کرد: هماکنون 60 درصد باغات استان را تاکستانهای انگور به خود اختصاص داده است که بخش عمدهای از انگور تولیدی استان برای بازارهای مصرف به دیگر استانهای کشور ، انتقال مییابد.
یوسفی با اشاره به لزوم تقویت صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی که در شهرستانهای استان شکلگرفته است گفت: برای تقویت سرمایه صندوقهای شهرستان مقر گردیده است تا درآمد حاصل از فروش املاک مازاد در صورت تحقق برای صندوقهای یاد شده تخصیص یابد و خوشبختانه ظرفیتهای تعاملی بسیار خوبی در مجموعه حوزههای جهاد کشاورزی استان وجود داردکه باعث توسعه این بخش شده است.
وی، کشاورزی را محور توسعه استان برشمرد و با اشاره به وضعیت منابع آبی گفت: از یکمیلیون 400 میلیون مترمربع منابع قابل استحصال 85 در بخش کشاورزی به مصرف میرسد و امسال وضعیت بارشها نسبت به بلندمدت 11 درصد رشد داشته و ازلحاظ پراکنش وضعیت بسیار مناسبی برخوردار می باشد .
یوسفی افزود: امسال256 هزار تن گندم در استان تولید شده است که از رشدی معادل 84 درصد برخوردار می باشد و رقم قابلتوجهی بوده و از این حیث افزایش دو برابری نسبت به میانگین کشوری را داشتیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: این سازمان با توجه به اقدامات و فعالیتها در جشنواره شهید رجایی هم خوش درخشیده است .
اهدای همیار کارت کشاورزی به بهرهبرداران خراسان شمالی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از اهدای همیار کارت کشاورزی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد به شماری از بهرهبرداران بخش کشاورزی استان خبر داد.
عبدالله یوسفی اظهار کرد: همیار کارت برای ارائه خدمات و همچنین زنجیره خرید شیر بوده که با پیگیریهای سازمان جهاد کشاورزی استان انجام شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بابیان اینکه مزیتهای بخش کشاورزی استان زیاد است، تصریح کرد: ازاینرو باید در راستای توسعه این بخش و کاهش مشکلات بهرهبرداران تلاش کرد.
وی ضرورت ایجاد صندوق تخصصی حمایت از تاک در استان را مهم برشمرد و گفت: با اعتبارات این صندوق میتوان بخش عمدهای از مشکلات این بخش را برطرف کرد.
ناظر و هماهنگ کننده صندوق های شهرستانی استان خراسان شمالی:
یک میلیارد و 200 میلیون تومان منابع جدید برای چهار صندوق شهرستانی استان خراسان شمالی تامین شده است
علی بهنام فر؛ ناظر و هماهنگ کننده صندوق های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خراسان شمالی هم در این نشست گفت: ما همواره نگاه نظارتی و حمایتی را از صندوق شهرستانها داریم تا این صندوقها تقویت و توسعه یابند.
وی بیان داشت: در این راستا یک میلیارد و 200 میلیون تومان منابع جدید برای صندوقهای 4 شهرستان تامین شد.
ناظر و هماهنگ کننده صندوق های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خراسان شمالی افزود: تیم نظارتی را در راستای ماموریت های نظارتی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی آماده کردیم.
بهنام فر گفت: همچنین بررسی اسناد مالی صندوقهای حمایت از بخش کشاورزی در راستای نظارتها انجام میدهیم.
نایب رئیس هیأت مدیره صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد:
یکی از مهمترین اثرات تاسیس صندوق های غیردولتی حذف دلالان واسطههاست
حسینعلی حصاری، نایب رئیس هیأت مدیره صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بجنورد هم در این نشست یکی از مهمترین اثرات تاسیس این صندوق را حذف دلالان واسطهها عنوان کرد و گفت: حذف دلالان باعث شده است تا ما در فصل برداشت کمترین مشکلات را داشته باشیم که این از برکات تاسیس صندوقهای کشاورزی می باشد .
وی گفت: به پشتوانه مالی صندوق شهرستان ، شیر تولید شده با قیمت های مطلوبی از دست دامداران استان خریداری گردید .
و با حمایت صندوق حمایت از بخش کشاورزی شهرستان بحنورد، میتوانیم مشکلات پیش روی فعالان بخش کشاورزی و دامپروری را مرتفع نمود .
وی متذکر شد: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی ظرفیتی در راستای کاهش مشکلات کشاورزان است که باید از این ظرفیت استفاده شود و به واسطه وجود صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی مشکلات کاهش یافت که بسیار ارزشمند است.