مجمع عمومی موسس شرکت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان قاینات در روز دوشنبه 17 تیرماه ساعت 9 صبح در سالن مدیریت جهادکشاورزی شهرستان با حضور مدیران صندوق مادر تخصصی حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، مسئولان استانی، فرماندار شهرستان وتعداد کثیری از سهامداران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی، مجمع عمومی موسس شرکت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان قاینات در روز دوشنبه 17 تیرماه ساعت 9 صبح با حضور مدیران شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، علیرضا اشرفی، عضو هیئت مدیره، داریوش اعرابی، مدیر امور نمایندگان و مجامع و منصور بنیاب، سرپرست روابط عمومی و امور بینالملل، حسین سان کهن، نماینده صندوق مادر تخصصی در استان، مسئولان استانی محمدحسین اکبری؛ مدیر هماهنگی و ترویج کشاورزی خراسان جنوبی به همراه کارشناسان خود، مسئولان استانی و شرافتی راد، فرماندار شهرستان، تعداد زیادی از سهامداران برگزار شد.
شرافتی راد، فرماندار شهرستان قائنگفت: بهترین، آسان ترین راه و عادلانه ترین کار برای کمک به بهره برداران بخش کشاورزی تأسیس این گونه صندوق هاست که اعضا در کمترین زمان، راحت، آسان و به موقع تسهیلاتی که نیاز دارند در اختیارشان قرار گیرد و این خدمت را مسئولان امر باید با صداقت، دلسوزی و با مشارکت خود کشاورزان سرعت ببخشند.
وی افزود: صندوق حمایت از بخش کشاورزی بهترین گام برای حل مشکلات بخش کشاورزی است.
فرماندار قاينات در مجمع عمومي سهام داران صندوق توسعه و حمايت از کشاورزي شهرستان گفت: قاينات 11 هزار توليد کننده کشاورزي، دامي و فراگير دارد که فقط 8 درصد از کل فراگيران عضو اين صندوق شده اند.
شرافتي راد افزود: در حالي که سهم سهام داران و دولت بايد به 50 ميليارد ريال برسد اما سهام داران تاکنون فقط 5 ميليارد ريال از سهم خود را پرداخت کرده اند.
وي براي پرداخت 5 ميليارد ريال از اعتبارات و تسهيلات دولتي در بودجه امسال در صورت تخصيص اعتبار قول مساعد داد و گفت: انتظار داشتيم که کشاورزان و فراگيران شهرستان به عنوان قطب کشاورزي و دامي استان بيشترين سهام را در استان به خود اختصاص دهند که محقق نشد اما بايد بدانند هر رقمي که سهامداران پرداخت کنند دولت معادل آن را به حساب صندوق واريز مي کند.
علیرضا اشرفی، عضو هيئت مديره شرکت مادر تخصصي حمايت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزي کشورهم گفت: 81 صندوق توسعه کشاورزي در کشور تشکيل شده که 32 صندوق در مراکز استان ها، 32 صندوق در شهرستان ها، 10 صندوق زنان و 6 صندوق ملي با سرمايه 4 هزار و 767 ميليارد ريال فعال است.
اشرفي افزود: 49 درصد سهم سهام صندوق ها از سوي دولت و 51 درصد آن از سوي کشاورزان، دامداران و بهره برداران کشاورزي تامين مي شود.
وي تعداد کل سهام داران صندوق ها را 25 هزار و 568 تن عنوان کرد و افزود: در سال گذشته 50 هزار ميليارد ريال از محل طرح هدفمندي يارانه ها براي بهينه سازي مرغداري ها، گاوداري ها و اجراي آبياري تحت فشار از محل اعتبارات دولت توسط صندوق توسعه بخش کشاورزي کشور پرداخت شد به علاوه 20 هزار ميليارد ريال تسهيلات از محل منابع صندوق با سود 4 درصد به کشاورزان و دامداران و واحدهاي کشاورزي و دامي پرداخت شده است.
محمد حسین اکبری، مدير هماهنگي ترويج کشاورزي سازمان جهاد کشاورزي و نماينده رئيس سازمان در تشکیل صندوق های شهرستانی توسعه بخش کشاورزي استاننيز گفت: تاکنون 7 صندوق در خراسان جنوبي با سرمايه 110 ميليارد ريال در شهرهاي بيرجند، سرايان، فردوس، نهبندان، خوسف، بشرويه و قاين راه اندازي شده است.
اکبري افزود: به زودي 3 صندوق ديگر در استان راه اندازي خواهد شد.
وی گفت: سرمایه اولیه صندوق شهرستان قائنات نیز 10.459.010.000 ریال و تعداد سهامداران با احتساب شرکت مادر 419 است.
پس از رای گیری 9 تن به عنوان اعضاء هیئت مدیره و بازرس شرکت انتخاب شدند. نماینده شرکت حمایت از توسعه بخش کشاورزی، غلام محمد بهاری، علی مریدی، رضایی و شهریاری به عنوان اعضاء اصلی و مبینی؛ نماینده شرکت گاوداران و بنایی به عنوان اعضاء علی البدل و محسن احتشام نماینده شرکت تروند زعفران به عنوان بازرس اصلی و آقای قریشی به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.