چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۰۴/۲۳ www.sfida.ir

صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان سر بیشه راه اندازی ‏شد


مجمع عمومی مؤسس صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان سربیشه با حضور مسئولان کشوری و استانی و اعضای صندوق روز دوشنبه 17 تیرماه امسال در سالن اجتماعات کتابخانه استاد فرزین این شهرستان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومي امور بین الملل شرکت مادر تخصصی،مجمع عمومی مؤسس صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان سربیشه با حضور مسئولان شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، علیرضا اشرفی، عضو هیئت مدیره، داریوش اعرابی، مدیر امور نمایندگان و مجامع و منصور بنیاب، سرپرست روابط عمومی و اموربین‌الملل، حسین سان کهن، نماینده صندوق مادر تخصصی در استان، مسئولان استانی محمدحسین اکبری؛ مدیر هماهنگی و ترویج کشاورزی خراسان جنوبی، سید حسن رضوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و سهام داران صندوق در سالن اجتماعات کتابخانه استاد فرزین این شهرستان برگزار شد .

سید حسن رضوی؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سربیشهگفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان سربیشه با 832 میلیون و 705 هزار تومان سرمایه که 49درصد آن سهم دولت و51درصد آن سهم بهره برداران بخش کشاورزی است، راه اندازی شد. در این مرحله 308 نفر سهامدار به عضویت صندوق درآمدند.

وی گفت: با عنایت به ضعف بنیه مالی بسیاری از کشاورزان در تامین سرمایه در گردش مورد نیازشان ، راه اندازی این صندوق  برای حل این مشکل بسیار مؤثر خواهد بود و بخشی از مشکلات جامعه کشاورزی شهرستان از این طریق مرتفع  می شود.

 

در ادامه محمد حسین اکبری؛ مدير هماهنگي ترويج كشاورزي و نماينده رئيس سازمان در تشکیل صندوق های شهرستانی جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبیگفت: کشاورزی یکی از مهمترین محورهای توسعه هر منطقه است که جایگاه مهمی در اقتصاد کشور دارد و جذب سرمایه‌گذاری و افزایش منابع مالی در این بخش ضرورت دارد.

وی افزود : صندوق حمایت از توسعه کشاورزی با هدف تسهیل در تخصیص اعتبارات بخش کشاورزی  با 51درصد سهم کشاورزان و 49درصد سهم دولت به وجود آمده است.

مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تصریح کرد: تشکیل این صندوق از سیاست‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی است که به منظور تامین سرمایه در گردش کشاورزان، کمک مالی به آن‌ها و افزایش سطح تولید راه‌اندازی می‌شود و پیامدهای مثبتی برای سرمایه‌گذاری کشاورزان و دامداران دارد.

اکبری افزود: سال گذشته طرح توسعه بخش کشاورزی و اعتبار برای صندوق حمایت از این بخش در سطح کلان در کشور تصویب شد و با توجه به استعدادها و ظرفیت‌های بالای استان تاکنون در بخش کشاورزی اقدامات خوبی انجام شده است.

وی همچنین از شناسایی 89 هزار نفر بهره‌بردار در سطح خراسان جنوبی خبر داد و گفت: با تشکیل صندوق‌های حمایت ازتوسعه بخش کشاورزی در شهرستان‌های استان، قسمت عمده‌ای از دغدغه‌های کشاورزان رفع شده و محصولات کشاورزی و دامداری افزایش می‌یابد.

اکبری خاطر نشان کرد: امید است با را‌ه‌اندازی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان بشرویه شاهد رونق بیش از پیش محصولات کشاورزی و دامی در این شهرستان باشیم.

 

علیرضا اشرفی، عضو هیئت مدیره صندوق مادر تخصصی حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزیبا بیان اینکه 30 صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان‌ها وجود دارد، گفت: از این مجموع 11 صندوق در استان خراسان جنوبی است.

اشرفی با اشاره به اینکه کمک به راه اندازی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی، خدمت به تمامی کشاورزان در هر منطقه است، اظهار کرد: تجهیز مالی کشاورزان و تسهیل روند دریافت تسهیلات بخش کشاورزی برای فعالان این عرصه از مهم ترین اهداف تشکیل این صندوق‌هاست.

وی قابلیت بومی‌سازی کردن فعالیت‌ها بر اساس مطالبات کشاورزان هرمنطقه و پیگیری بیمه مربوط به کشاورزان را از مهم ترین پیامدهای تشکیل این صندوق عنوان کرد.

اشرفی افزود: تشکیل این صندوق‌ها به منزله ایجاد موسسه‌های مالی و اعتباری است که به صورت همه جانبه توسط کشاورزان اداره می‌شود و هر کس به میزان نقشی که در تولید دارد در آن سهیم می‌شود.

در پایان جلسه پس از رای گیری، اعضای هیئت مدیره صندوق مشخص و مقرر شد در اسرع وقت مدیرعامل تعیین و مراحل بعدی پیگیری شود . 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.