چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۰۵/۰۹ www.sfida.ir

باحضور مدیرعامل شرکت مادر تخصصی


جلسه تبیین راهکارهای توسعه صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور با حضور مدیرعامل شرکت مادر تخصصی 31 تیرماه در دفتر این صندوق راس ساعت 9 صبح بر گزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی، جلسه تبیین راهکارهای توسعه صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور، با حضور سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل؛ عوض علیزاده مقدم، قائم مقام مدیرعامل؛ علیرضا اشرفی، عضو هیات مدیر و منصور بنیاب؛ مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی و اعضای هیات مدیره صندوق زنبورداری برپا شد.

در این جلسه با آنکه تنها در حدود 5 ماه از ثبت صندوق زنبورداری گذشته است، اما این صندوق پیش بینی می کند که سرمایه آن به 130 میلیارد ریال ارتقا یابد.

بهزاد بانکی پور، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه صندوق زنبورداری کشور گفت: از ابتدای تاسیس تا 28 تیرماه امسال به میزان 12 میلیارد و 566 میلیون و 336 هزار ریال تسهیلات در قالب قرارداد قرض الحسنه به 29 تعاونی و اتحادیه سهامدار صندوق پرداخت شده است.

بهزاد بانکی پور، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه صندوق زنبورداری کشور گفت: صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور، مطابق با ماده 12 قانون تاسیس وزارت جهاد کشاورزی در اسفند ماه 1391 با سرمایه اولیه 35 میلیارد ریال و با مشارکت 120 اتحادیه و تعاونی زنبورداری از سراسر کشور تاسیس و فعالیت رسمی آن از ابتدای اردیبهشت ماه 1392 آغاز شد. این صندوق امیدوار است با توجه به کمک های صورت گرفته و مصوبه مجمع عمومی فوق العاده صندوق، سرمایه آن در مدت زمانی کوتاهی به 350 میلیارد ریال و تعداد تشکل های سهامدار آن به بالغ بر 200 تشکل برسد.

وی افزود: صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور، نخستین صندوق حمایتی است که تمامی فعالیت های موثر در زنجیره تولید صنعت زنبورداری کشور را تحت پوشش و حمایت خود قرارداده است و از بدو تاسیس ضمن تاکید بر حفظ کارکرد مالی و اعتباری صندوق، تلاش دارد ماهیت توسعه ای خود را نیز با استفاده و بهره گیری از تمامی ظرفیت های قانونی پیش بینی شده برای صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی به منصه ظهور برساند.

وی تصریح کرد: در همین راستا، این صندوق علاوه بر اینکه توانست در مدت زمان اندک 3 ماه، بالغ بر 12 میلیارد ریال منابع ریالی در غالب تسهیلات قرض الحسنه به بیش از 29 تعاونی ها و اتحادیه سهامدار خود پرداخت نماید، طرح های موثر دیگری را نیز برای حمایت از توسعه صنعت زنبورداری آغاز کرده است.

بانکی پور اظهار داشت: صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور ، برای توسعه و ارتقای منابع مالی در اختیار خود، اقدامات مختلفی انجام داده است از جمله امضاء صورتجلسه خاص صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور، ذیل تفاهم نامه فی‌مابین شرکت مادر تخصصی حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با بانک توسعه تعاون، که امتیازات بیشتری را برای این صندوق به همراه داشته است. صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور ، از ابتدا فعالیت تلاش کرده است ظرفیت صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون را به نفع سهامداران خود و همچنین از طریق صدور ضمانت نامه به ذینفعی صندوق را پیگیری و به مرحله اجرا در آورد.

وی گفت: صندوق، در اجرای تبصره 5 ماده 17 قانون افزایش بهره وری، طرحی را برای ارائه محصولات بیمه ای خاص فعالیت های زنبورداری با همکاری بیمه خصوصی حافظ در دستور کار قرارداده است ، با این ویژگی که منابع حاصل از فروش بیمه نامه برای مدت معینی در اختیار صندوق قرار گیرد. همچنین صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور، در تلاش است با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و به ویژه دفتر طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم، زمینه تفکیک وجوه تخصیصی به صنعت زنبورداری کشور را از وجوه هات سایر زیربخش ها فراهم آرود تا انشاء الله با عاملیت این صندوق و در غالب وجوه اداره شده توزیع شود.

بانکی پور گفت: این صندوق در تلاش است، طرح های مشترکی در محدوده جغرافیایی هر استان و در حمایت از صنعت زنبورداری از طریق همکاری های با صندوق های استانی و با هدف تلفیق منابع به مرحله اجرا در آورد. از طرفی صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور، به منظور تامین نهاده شکر مورد نیاز زنبورداران کشور، موفق شد با مساعدت های به عمل آمده مبلغ 45 میلیارد ریال در غالب تسهیلات قرض الحسنه از شرکت مادر تخصصی حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی اخذ نماید.

مدیرعامل صندوق توسعه صنعت زنبورداری کشور گفت: از دیگر اقدامات صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور، به منظور اثر بخشی بیشتر منابع در اختیار خود، برنامه ریزی برای اجرای دو طرح اساسی توسعه بازار و ساماندهی تشکل های زنبورداری است، که با همکاری اتحادیه سراسری زنبورداران و اتحادیه های استانی به مرحله اجرا در خواهد آمد. و اعتقاد دارد اجرای طرح های مذکور اقدامات اساسی برای توسعه پایدار صنعت زنبورداری کشور خواهد بود. در همین راستا این صندوق مذاکرات خود را با سازمان ها و دستگاه های متولی هر دو موضوع آغاز کرده است.

بانکی پوی افزود: صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور، در راستای بهره گیری از خرد جمعی و نظرات متخصصان و صاحب نظران بخش زنبورعسل کشور، علاوه بر درخواست تشکیل جلسات شورای فنی زنبورعسل در سطح وزارت جهادکشاورزی، موافقت نامه ای را نیز با انجمن علمی زنبورعسل ایران به امضاء رسانید و همچنین آیین نامه اتاق فکر صندوق را نیز تهیه و تشکیل جلسات آن را در دستور کار قرارداده است. این صندوق در اقدامی دیگر و به همین منظور نظرات مشورتی سازمان های جهاد کشاورزی استانها را نیز اخذ کرده است. همچنین مذاکره با وزارت جهاد کشاورزی برای تعریف نقش و جایگاه صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور در طرح انتزاع وظایف و اختیارات وزارت جهاد کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین عضویت در کارگروه های کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی از دیگر اقدامات این صندوق بوده است.

عفت رئیسی سرحدی، نائب رئیس هیات مدیره گفت: میانگین برداشت هر کندویی در کشور 2 تا 4 کیلوگرم بوده که نشان دهنده آن است که سال سختی در پیش است.

وی افزود: ما می خواهیم که شرکت مادر برای این صندوق هم مادری کند. من برای خرید 1000 تن شکر پول غرض کردم. برای اختصاص پول به زنبوردارها و اتحادیه بسیار مشکل داریم که امیدواریم زودتر حل شود.

سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی هم در این جلسه گفت: اهداف صندوق بحث کنم. صندوق جایگاه پل  ماده اواقتصادی است که هدفش سود رساندن به ملت است و هیچ گاه صندوق به معنای جمع آوری پول  برای سود خود نیست.

وی افزود: هر کسی که دنبال آن بود که به مردم خدمت کند، خداوند به او برکت می دهد. صندوق به دنبال پرداخت سود به سهام داران است.

رضوی با اشاره به اینکه این صندوق عمر کوتاهی دارد، گفت: در این مدت کم تلاش های خوبی در صندوق انجام شده که جای تقدیر و تشکر دارد.

مدیرعامل شرکت مادر تصریح کرد: این صندوق جمعی از زنجیره تولید را در کنار هم قرار داد اما اگر همه زنجیره ها کنار یکدیگر قرار نگیرد این زنجیره کامل نخواهد شد و این صندوق در دوران طفولیت خود باقی خواهد ماند.

رضوی تصریح کرد: اگر برای  15 میلیارد تومان بودجه صندوق زنبورداری برنامه و طرح خاصی دارید، همین امروز این بودجه به صندوق واگذار می شود.

وی همچنین از اعضای هیات مدیره خواست تا وضعیت هر سهام داری را با توجه به سهام و جایگاه آن فرد یا اتحادیه عضو مشخص کند تا صندوق در‌ آینده دچار مشکل نشوند.

رضوی گفت: من اکیدا توصیه می کنم که راه توسعه را در پیش بگیرید که با علم، تدبیر و تجربه می توان پله های ترقی را پیمود. ایجاد اتاق فکر هم ایده خوبی است و استفاده از تجربیات علمی انجمن ها هم خوب است اما بدانید که شما یک بنگاه علمی هستید یعنی هر چقدر می گذارید، چیزی را باید بردارید. اتاق فکر که مشکل زنبوردار را حل کند یعن تولید 12 کیلوگرم عسلش رابه  14 کیلوگرم ارتقا دهد فکر خوبی است اما اینکه بخواهد فقط تحقیق کند، صندوق جای آن نیست.هر چند به شدت از نظرهای علمی استقبال می کنیم.

در پایان جلسه نیز از خدمات های علیرضا اشرفی که نماینده شرکت مادر در صندوق بود تشکر شد و مهندس ترکاشوند به عنوان نماینده جدید شرکت مادر تخصصی در صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور منصوب شد. 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.