چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۵/۱۲ www.sfida.ir

۹۴ میلیارد و۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به سهامداران صندوق بشرویه پرداخت شد


مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بشرویه با تبریک سومین سالگرد تاسیس گفت:  : تاکنون 94 میلیارد و500 میلیون ریال تسهیلات از سوی صندوق به سهامداران اعطا شده است که بیش از 71 میلیارد آن به صورت قرض الحسنه می باشد .

به گزارش روابط‌عمومی و اموربین‌الملل شرکت مادر تخصصی، محمد اسماعیلی اول؛ مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بشرویه ضمن تبریک سومین سالگرد تاسیس صندوق به سهامداران و کشاورزان با ارائه گزارش تفصیلی خدمات و تسهیلات صندوق تشریح کرد و افزود: در قالب مدل های ارائه خدمت و خدمات حمایتی بیش از 23 میلیارد ریال تسهیلات در اختیار سهامداران، تشکل ها و مجریان طرح ها قرار گرفته که عمدتاً با نرخ 7 تا 18 درصد ارائه شده است.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بشرویه با اشاره به پرداخت تسهیلات به پنج زیربخش زراعت، باغبانی، دام، طیور، صنایع تبدیلی؛ ادامه داد: مجموعا 900 فقره تسهیلات به زیربخش های مذکور اعطاشده است که 358 فقره آن مربوط به حوزه زراعت است.

اسماعیلی با بیان اینکه در حوزه صنایع تبدیلی کمترین تسهیلات ارائه شده است، اظهار داشت: متاسفانه در شهرستان بشرویه صنایع کشاورزی علی رغم اهمیت فوق العاده آن، مورد غفلت واقع شده است لذا در تلاش هستیم با برندسازی محصولات مختلف کشاورزی و ارائه تسهیلات کم بهره به واحدهای مرتبط با صنایع تکمیلی با اولویت سهامداران صندوق؛ گام موثری در این زمینه برداریم.

وی همچنین در ادامه به ارائه 109 میلیارد ریال در قالب 540 فقره تسهیلات از محل کارکرد حساب صندوق اشاره کرد و

با اشاره به اهداف و سیاست های تشکیل و فعالیت صندوق ها، تاکید کرد: صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی عمدتا 12 هدف اصلی را دنبال میکنند ولیکن تاکنون آنچه که در این شهرستان اتفاق افتاده است؛ بیشتر در زمینه تسهیلات کم بهره بوده است.

اسماعیلی اول در زمینه ی اثربخشی خدمات و فعالیت های صندوق اعلام کرد  : تقویت حجم و کیفیت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی؛ بازاریابی به منظور عرضه محصولات در بازارهای هدف (داخلی و خارجی) و ایجاد ثبات قیمتها و تنظیم بازار از جمله اهداف مهم صندوق هاست که ما نیز در منطقه و در شهرستان بشرویه به دنبال آن هستیم و در مواردی نیز کار شروع شده است.

وی  طرح توزیع کاه مدت دار و ارزان قیمت را یکی از مصادیق ایجاد ثبات قیمتها و تنظیم بازار عنوان کرد و اظهار داشت: طرح توزیع کاه؛ در یک زمان بحرانی اجرایی شد و موجب شد دست سودجویان و واسطه هایی که قصد داشتند قیمت را به شکل تصاعدی افزایش دهند کوتاه شود و قیمت کاه به حالت عادی برگردد.

اسماعیلی اول در ادامه به تشریح سایر طرح های اجرایی صندوق پرداخت که از جمله آن می توان به توزیع ذرت علوفه ای سیلوشده مدت دار، توزیع نهاده های دام و طیور به صورت مدت دار 6 ماهه و بیمه محصولات کشاورزی و دامی به صورت غیرنقدی اشاره کرد. 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.