چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ www.sfida.ir

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی

شبکه‌ «از مرز تا مرکز» نظام اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی را منسجم کرد


به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی:

سیدسجاد حسینی روز سه‌شنبه ۳۰ تیر در نشست هم‌اندیشی و کارگاه آموزشی شبکه‌سازی کشوری که با حضور دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت و دستیار رسانه‌ای رییس دفتر رییس جمهوری و به میزبانی سازمان شیلات برگزار شد، گفت: طرح شبکه‌سازی از مرز تا مرکز با هدف ایجاد شبکه‌ای منسجم میان روابط عمومی‌های ستادی و استانی، ارتقای هم‌افزایی و افزایش سرعت و دقت در اطلاع‌رسانی، طی یک سال گذشته دستاوردهای ارزشمندی به همراه داشته و مسیر حرکت به سوی تعالی را هموار کرده است.

وی با بیان این‌که شورای اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی با مشارکت مدیران و مسولان روابط عمومی معاونت های تخصصی، سازمان ها، شرکت ها و موسسه های وابسته تشکیل شده است، اظهارداشت: نشست‌های ماهانه این شورا با رویکرد هم‌اندیشی، تبادل تجربه و هم‌افزایی میان مدیران روابط عمومی، تاکنون خروجی‌های مثبت و اثربخشی به همراه داشته است.

وی افزود: در این نشست ها موضوع شبکه‌سازی در سطح سازمان‌های ملی و روابط عمومی‌های استانی در چارچوب دستورالعمل‌های شورای اطلاع‌رسانی دولت و با محوریت طرح «شبکه‌سازی از مرز تا مرکز» بررسی و رصد می‌شود.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ظرفیت گسترده شبکه‌های اطلاع‌رسانی این وزارتخانه گفت: در حال حاضر جامعه آماری این شبکه بیش از ۱۰۰ هزار نفر است که در بیش از ۱۵ سکوی فضای مجازی فعالیت دارند و امکان انتقال سریع، هدفمند و گسترده اخبار و اطلاعات حوزه کشاورزی را در سراسر کشور فراهم کرده است.

حسینی با بیان اینکه تمرکز فعلی بر تقویت حضور در سکوهای داخلی ( ایرانی) است، تصریح کرد: اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی در بسترهایی مانند «بله» و «ایتا» به صورت گسترده انجام می‌شود و بسیاری از شبکه‌ها و گروه‌های استانی نیز بیش از ۵۰ هزار دنبال‌کننده دارند که نشان‌دهنده ظرفیت بالای این شبکه‌ها در ارتباط مؤثر با مخاطبان است.

وی ادامه داد: در کنار توسعه و حمایت از شبکه‌های اجتماعی داخلی، برنامه‌ریزی برای گسترش حضور در شبکه‌های اجتماعی خارجی نیز در دستور کار قرار دارد تا دامنه اطلاع‌رسانی و ارتباطات وزارت جهاد کشاورزی بیش از گذشته توسعه یابد.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: اجرای طرح «شبکه‌سازی از مرز تا مرکز» توانسته است زمینه شکل‌گیری یک شبکه هماهنگ، پویا و اثربخش را در حوزه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی فراهم کند و این مسیر با هدف افزایش انسجام، هم‌افزایی و ارتقای کیفیت اطلاع‌رسانی در سطح ملی و استانی با قوت ادامه خواهد یافت.



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.