چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ www.sfida.ir

اختصاص ۴۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای تقویت صندوق های شهرستانی استان خراسان شمالی


 

رئیس سازمان جهاد كشاورزی خراسان شمالی گفت: 460 میلیارد ریال اعتبار برای تقویت منابع مالی و سرمایه ای صندوق های شهرستانیحمایت از توسعه بخش كشاورزی استان خراسان شمالی با انعقاد تفاهم نامه سه جانبه ای اختصاص یافت.

 

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی به نقل از ایرنا؛ عبدالله یوسفی روز چهارشنبه 8 اردیبهشت ماه امسال در نشست هم اندیشی اعضای هیات مدیره و مدیران عامل صندوق های حمایت از توسعه بخش كشاورزی استان خراسان شمالی اظهار كرد: این تفاهم نامه سه جانبه بین شركت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش كشاورزی، سازمان جهاد كشاورزی و استانداری خراسان شمالی مبادله شد.

وی با بیان اینكه صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در این استان در سال 88 تشکیل شد، گفت: این صندوق با 47 تشكل و سرمایه سه میلیارد و 160 میلیون ریال به صورت رسمی كار خود را آغاز كرد كه 49 درصد سرمایه صندوق دولتی و 51 درصد نیز آورده تشكل هاست.

وی، میزان سرمایه فعلی این صندوق را 129 میلیارد ریال عنوان كرد و افزود: با این میزان سرمایه كمك های خوبی در زیرساخت های مختلف در حوزه كشاورزی در این استان انجام شد.

یوسفی، تعداد تشكل های عضو صندوق حمایت از توسعه بخش كشاورزی را 85 تشكل دانست و گفت: بیشترین تشكل با 57 عضو مربوط به زراعت و باغبانی است كه خدمات مختلفی دریافت كرده اند.

وی اظهار كرد: در سال 93 ، 122 میلیارد ریال به تشكل های عضو تسهیلات پرداخت شده است كه این امر برای تامین نهاده‌ها، قراردادهای مختلف برای یارانه ها، تجهیز شبكه مكانیزاسیون، اجرای اصلاح نژاد دام، یارانه سم، آبیاری نوین، نوسازی و بازسازی برای آبیاری تحت فشار بوده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خراسان شمالی اظهار كرد: عملكرد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خراسان شمالی در سال گذشته، 19 میلیارد و 257 میلیون ریال سود خالص داشته است.

وی درباره صندوق های شهرستانی نیز گفت: در سفر رهبری به این استان یكی از مصوبات سفر تشكیل صندق های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی بود كه از این نظر در كشور جزء چهارمین استانی هستیم كه این صندوق ها را تشكیل داده ایم.

یوسفی افزود: در سال 94 در تمامی شهرستان های این استان صندوق حمایت از توسعه بخش كشاورزی ایجاد شد كه هم اكنون این صندوق ها 122 میلیارد ریال سرمایه دارند.

وی تعداد بهره برداران بخش كشاورزی این استان را بیش از 82 هزار بهره بردار عنوان كرد و افزود: از مجموع این تعداد سه هزار و 823 نفر عضو صندوق ها هستند كه این عدد بسیار ناچیز است باید تلاش كنیم تا تعداد بیشتری از بهره برداران را عضو این صندوق ها شوند كه این امر در افزایش بهره وری و ایجاد زیر ساخت ها بسیار تاثیرگذار است.

یوسفی پیشنهاد داد تا مجوز افزایش سرمایه برای سال جاری به مبلغ 230 میلیارد ریال شامل 50 میلیارد ریال برای صندوق استان و مابقی برای صندوق های شهرستان تعیین شود و همچنین 200 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای خرید نهادهای بخش كشاورزی، خرید توافقی، تنظیم بازار اختصاص داده شود.

وی همچنین پیشنهاد داد: اجازه خرید سهام بهره برداران تا سه برابر طرح تاسیسات فعلی صندوق های شهرستانی داده شود.

رئیس سازمان جهاد كشاورزی خراسان شمالی افزود: 38 درصد جمعیت این استان در بخش كشاورزی مشغول به كار هستند این در حالی است كه میانگین كشوری در این شاخص 19 درصد است. بنابراین این استان در حوزه اشتغال در بخش كشاورزی دو برابر میانگین كشور است.

وی افزود: همچنین 25 درصد تولید ناخالص در حوزه كشاورزی اتفاق می افتد و از مزیت های دیگر این استان، وجود 18هزار هكتار باغ انگور است كه این محصول قابلیت صادرات و ایجاد اشتغال را دارد.

یوسفی تشكیل صندوق حمایت از توسعهکشاورزی در بخش تاكداران در این استان ر ا نیز از دیگر پیشنهادات دانست و افزود: صندوق تاكداران می تواند در توسعه سرمایه گذاری در ا ین بخش كمك خوبی باشد.

وی همچنین از برگزاری همایش ملی انگور در مهرماه سال 95 خبر داد و افزود: باید قابلیت ها و ظرفیت ها استان معرفی شود.



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.