بررسی و هماندیشی در خصوص راهکارهای تقویت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان قم
به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی:
در ابتدای جلسه سعید آشکار، مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان قم، ضمن معرفی صندوق از حیت تاریخچه، جامعه سهامداری و هدفگذاری های تاسیس، گزارش کاملی از فعالیت های صندوق در حوزه های تسهیلاتی، سرمایه گذاری و برنامه و بودجه صندوق ارائه نمود.
در ادامه مجید حمیدی، نماینده دولت در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان قم، با اشاره به اثر بخشی صندوق در حوزه کشاورزی استان، سرعت در پاسخگویی به موقع و کافی به متقاضیان را شاخصه صندوق بیان نمود و شاخص های برتری استان را در کشاورزی را مرهون حضور موثر صندوق دانست.
امیر حاجی احمدی، مشاور شرکت مادر تخصصی با اشاره به سند غذایی و نیز فرابخشی بودن این موضوع به تاثیر حضور صندوق های توسعه بخش کشاورزی در تحقق بخشی از امنیت غذایی پرداخته و با مقایسه بین نظام بانکی و صندوق ها، بر اثر بخشی صندوق ها در بخش کشاورزی تاکید نمود.
سید مجتبی منزوی، سرپرست امور نمایندگان و مجامع شرکت مادر تخصصی، از جایگاه اجتماعی صندوق های توسعه بخش کشاورزی به عنوان بزرگ ترین سرمایه یاد و بر تقویت این نهاد مردمی، تاکید نمود.
سجاد چهرگانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بر شمردن توان تولید محصولات کشاورزی در استان و تامین نیاز داخلی استان از جایگاه ویژه استان قم به عنوان تامین کننده نیاز مصرفی محصولات کشاورزی استان تهران یاد نمود. چهرگانی با ستودن عملکرد عالی و بجای صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان قم در حوزه تامین مالی به موقع، آسان و سریع برای جامعه کشاورزی استان به ویژه تعاونی ها و اتحادیه های کشاورزی، بر تقویت مالی صندوق به منظور توسعه فعالیت ها در راستای تغییر رویکرد صندوق، تاکید نمود.
در پایان جلسه علیزاده مقدم، رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، با جمع بندی موضوعات مطرح شده در جلسه از سوی معاونین و مدیران سازمان جهادکشاورزی استان قم، به تغییر رویکرد صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی بر مبنای مدیریت مشارکتی و خرد جمعی، از مالی-اعتباری به توسعه ای، اقتصادی و مشارکتی، به منظور ایجاد و استقرار کشاورزی توسعه گرا، اشاره کرد. وی این تغییر رویکرد را به منظور تقویت توان مالی صندوق ها، جهت ورود به بازار پول و سرمایه، سرمایه گذاری در طرح های کشاورزی، تامین نهاده های کشاورزی، واردات و صادرات و بازار محصولات کشاورزی بیان داشت. وی بر کفایت سرمایه صندوق از طریق فراهم سازی و بهینه سازی نظام تخصیص منابع دولتی اشاره نمود.