مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی ریحانه النبی شهرستان سرایان درباره عملکرد این صندوق گفت: راه اندازی مرکز عرضه مستقیم محصولات زنان روستایی سرایان در این شهرستان و عرضه محصولات تولیدی اعضا در نمایشگاه های توانمندی بخش کشاورزی در شهرستان و استان از فعالیت های شاخص صندوق زنان سرایان بوده است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی؛ طاهره یل، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی ریحانه النبی شهرستان سرایان درباره عملکرد این صندوق گفت: راه اندازی نمایشگاه عرضه محصولات در سطح روستا و شهرستان، راه اندازی کارگاه پرورش قارچ خوراکی، کارگاه تولید کود ورمی کمپوست، پرورش زنبور عسل، کاشت و بسته بندی و فراوری گیاهان دارویی، پرورش دام و طیور ، تهیه وبسته بندی خشکبار و.... نیز جزو طرح های شاخصی بوده که توسط این صندوق عملی شده است.
یل درباره طرحهای شاخص اجرا شده توسط اعضای صندوق اظهار داشت: پرداخت تسهیلات به اعضا از محل منابع داخلی به مبلغ11میلیارد ریال، استفاده از تسهیلات شرکت مادر به مبلغ یک میلیارد و سیصد و پنجاه میلیون ريال، معرفی اعضا برای دریافت تسهیلات از بانک ها به مبلغ 860 میلیون ریال ، توزیع اعتبار طرح نوغانداری در استان به مبلغ 150 میلیون ریال از مهم ترین فعالیت های صندوق در این مدت بوده است.
وی افزود: افزایش سرمایه صندوق به مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون ریال، برگزاری کلاسهای آموزشی مختلف با همکاریاداره کل فنی حرفه ای شهرستان سرایان برای اعضا، افزایش تعداد اعضا و تعداد صندوق های اعتبارات خرد، تهیه فیلم و گزارش خبری از فعالیت های صندوق و پخش آن در شبکه سراسری و شبکه استان، برگزاری همایش زنان توانمند روستایی با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سرایان، راه اندازی مرکز عرضه مستقیم محصولات روستا در شهرستان و عرضه محصولات تولیدی اعضا در نمایشگاههای توانمندی بخش کشاورزی در شهرستان و استان نیز از فعالیت های جنبی صندوق است.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی ریحانه النبی شهرستان سرایان گفت: صندوق حمایت از فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی گامی موثر در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و توسعه کشاورزی پایدار در حوزه روستا با هدف توانمندسازی زنان روستایی در انجام فعالیت های تولیدی بخش کشاورزی به جهت افزایش تولید و توان اقتصادی خانوار روستایی برداشته است.
وی افزود: این صندوق در 20 دی ماه سال 1390 با 176 سهام دار زن و سرمایه اولیه 915 میلیون و 270 هزار ریال شروع به کار کرده که در کمتر از چهار سال فعالیت تعداد سهامداران آن به 394 تن و سرمایه اش به چهار میلیارد و 464 میلیون و 360 هزار ریال رسیده است.
یل درباره مزایای صندوق گفت: این صندوق یکی از11 صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی فعال در سطح کشور است که با بازپرداخت کامل تسهیلات دریافتی توسط اعضاء در موعد مقرر، استقبال بی نظیر زنان روستایی برای عضویت در این صندوق ، سازو کار آسان صندوق به دور از پیچ و خم اداری، اداره صندوق با مشارکت فعالانه سهامداران و ارائه تسهیلات ارزان قیمت در کوتاه ترین زمان ممکن از مهم ترین مزیت های صندوق زنان نسبت به دیگر صندوق هاست.