چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۸/۱۳ www.sfida.ir

با حمایت صندوق زنان مرودشت گیاهان دارویی بصورت صنعتی بسته بندی می شود


سهام دار صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان مرودشت گفت:  با حمایت های صندوق زنان مرودشت بسته بندی گیاهان داروئی به صورت صنعتی در می آید و سالنی برای عرضه مستقیم سبزی در کوشک ایجاد خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی؛ زهرا همایون، سهام دار صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان مرودشت در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: از سال 1392 پس از همکاری های خوب صندوق زنان مرودشت با صندوق های خرد دست به گسترش فعالیت خشک کردن گیاهان داروئی و سبزیجات کردیم و هم اکنون آن را به 300 تن رسانده ایم. در این طرح خشک کردن 150 تن گیاه ترخون به دست 65 زن در روستا انجام می گیرد و 25 نفر از زنان  خانه دار نیز در بخش بسته بندی گیاهان داروئی مشغول به کار شده اند.

وی افزود: بازارهای هدف ما استان های هم جوار است و این باعث شده که ما از سطح خانگی آن را ارتقاء دهیم و هم اکنون سالن سرپوشیده 200 متری خریداری کرده ایم که مانند سوپر سبزی است و سبزی تازه در انواع و اقسام در آن ارائه می شود و با دریافت تسهیلات تازه از صندوق زنان مرودشت درصدد خریداری دستگاه و فریزر برای نگهداری این سبزی های تازه هستیم. همچنین دستگاهی برای خردکن و بسته بندی سبزی ها تهیه کرده ایم و هر روز به امید خدا در حال بروز رسانی فعالیت های خود هستیم.

همایون با اشاره به اینکه توانسته ایم با حمایت های صندوق زنان مرودشت خشک کردن سبزی جات را ساماندهی کنیم و آن را از 6 ماه در سال به دائمی تبدیل کنیم، اظهار داشت: در این بخش 65 زن با ما همکاری دارند و برآورد هزینه ما این است که با صنعتی شدن این طرح و داشتن 20 میلیون تومان می توانیم تمام فعالیت های آن را از حالت خانگی به صنعتی تبدیل کنیم.

وی گفت: بسته بندی گیاهان دارویی نیز به صورت تی بگ، جوشانده و آماده برای مصرف عموم تبدیل شده که این نوع بسته بندی نیز خود برای مردم بسیار جذاب بوده و می تواند افراد بیشتری را در این فعالیت مشغول کند.

همایون تصریح کرد: هم اکنون ما با همکاری صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی مرودشت توانسته ایم 6 زن را در بخش بسته بندی عسل، 3 تن را در گلخانه کاکتوس، دو تن در تولید ورمی کمپوست و سه تن در بخش چرم دوزی و صنایع دستی مشغول به کار کنیم، به ویژه زنانی که خانه دار بودند و هیچ گونه فعالیت کشاورزی نداشته اما هم اکنون با آموزش ها و خدماتی که صندوق مرودشت ارائه می کند، توانسته اند مستقل شوند و حتی درآمدی نیز برای خانواده داشته باشند.

سهام دار صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به اینکه صندوق تاکنون 70 میلیون تومان و به صندوق خرد زنان کوشک نیز 50 میلیون تومان تسهیلات ارائه کرده است، گفت:این تسهیلات همگی در بخش کشاورزی هزینه شده است.

 

وی با بیان اینکه با سه روستای مقصود‌آباد، فتح آباد و سیوند توانستیم تسهیلاتی 120 میلیون تومانی برای اشتغال زایی 40 زن از یک مجموعه خارج از صندوق دریافت کنیم، گفت: در حال راه اندازی کارگاه تولیدی خیاطی هستیم و هم اکنون سفارشات بسیاری از بیمارستان ها دریافت کرده ایم. 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.