مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بهارستان گفت: کمک به راه اندازی زنجیره تولید و عرضه محصولات جالیزی مثل کاهو و کلم و فرآوری این محصولات در محل تولید برای ارائه مستقیم به رستوران ها و فست فود ها از جمله فعالیت های اثربخش صندوق بهارستان است.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ داریوش شهریاری، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بهارستان گفت: کمک به راه اندازی زنجیره تولید و عرضه محصولات کشاورزی با توجه به اینکه بیشتر سهامداران صندوق تولیدکننده محصولات جالیزی مثل کاهو و کلم هستند و این محصولات در بسته بندی و انتقال به بازار دچار افت و دورریز زیادی می شوند و علاوه بر از دست دادن بازار پسندی ارزش افزوده کمی را به دنبال خواهند داشت، صندوق بر آن شد که فرآوری این محصولات را در محل تولید راه اندازی کند که به کمک چند تن از کشاورزان پیشرو منطقه طرح بسته بندی کاهو و کلم برای ارائه مستقیم به رستوران ها و فست فود ها در برنامه قرار گرفت.
شهریاری با اشاره به تسهیلات پرداختی صندوق از بدو تاسیس تاکنون گفت: در طی این مدت صندوق بیش از 216 فقره تسهیلات سرمایه در گردش در قالب قرض الحسنه به ارزش 16 میلیارد و 300 میلیون ریال ، 6 فقره تسهیلات مشارکت به ارزش 10 میلیارد و 22 میلیون ریال و 9 فقره تسهیلات در قالب مضاربه به ارزش یک میلیارد و 750 میلیون ریال به سهامداران پرداخت کرده است.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بهارستان درباره فعالیت های انجام شده توسط صندوق اظهار داشت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بهارستان با توجه به سرمایه پایین صندوق و بنیه ضعیف مالی سهامداران در سال اول صرفاً به تامین سرمایه در گردش سهامداران پرداخته است و در سال دوم صندوق طی قرارداد های عاملیت انجام شده بیش از 500 تن کود شیمیایی مورد نیاز شهرستان توسط عامل توزیع شد. همچنین با توجه به تغییر مدیریت در سال سوم با تصویب هیات مدیره مبنی بر گسترش فعالیت های صندوق در راستای خدمت رسانی بیشتر به سهامداران و جذب حداکثری بهره برداران و تقویت اعتماد بخش کشاورزی شهرستان به صندوق، فعالیت های جدیدی در برنامه اجرایی صندوق قرار گرفت.
وی افزود: از جمله این فعالیت ها دریافت عاملیت شرکت خدمات حمایتی کشاورزی برای توزیع کود و بذر شهرستان است که با توجه به اینکه در سال جاری شرایط اقتصادی در بخش کشاورزی چندان مناسب نیست تمرکز صندوق بیشتر بر توزیع نهاده ها به صورت اعتباری است. دریافت عاملیت بیمه گری محصولات کشاورزی از صندوق بیمه محصولات کشاورزی است که برای سال زراعی جدید در حال انجام است.
وی افزود: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بهارستان در تاریخ 12 اسفندماه سال 1391 با سرمایه اولیه
8 میلیارد و 683 میلیون و 840 هزار ریال و 110 سهامدار تاسیس شد.
شهریاری تصریح کرد: با توجه به وسعت کم شهرستان و سطح زیرکشت پایین و همچنین ضعف بنیه مالی بهره برداران بخش کشاورزی شهرستان این صندوق با سرمایه بسیار کم شروع به فعالیت کرد و تمام 110 سهامدار صندوق از بخش حقیقی بوده و تشکلی عضو صندوق نبود.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بهارستان درباره برنامه های آتی صندوق گفت: مهمترین برنامه صندوق در حال حاضر افزایش سرمایه است چرا که طرح افزایش سرمایه صندوق به تصویب سازمان جهاد کشاورزی استان و شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی رسیده است.