چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۸/۱۱ www.sfida.ir

پرداخت یک هزار و دویست و چهل میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط صندوق همدان ‏


مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان درباره فعالیت های این صندوق گفت: پرداخت مبلغ یک هزار  و دویست و چهل میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به تشکل های سهامدار با ساز و کار ساده به منظور تهیه نهاده های تولید یکی از چندین محور کار صندوق از ابتدای تاسیس تاکنون بوده است.

 

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ در ابتدا رضا عباسی، رئیس هیات مدیره و نماینده شرکت مادر تخصصی در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان در جلسه هماهنگی مدیران بانک کشاورزی استان همدان با مدیرعامل و اعضاء هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان در روز دوشنبه 4 آبان ماه در دفتر مدیرعامل بانک کشاورزی استان همدان درباره همکاری ها و تعاملات بیشتر برگزار شد، هدف از جلسه را تبیین کرد.

حسین رستمی، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان گفت: اجرای عاملیت اعتبارات آبیاری تحت فشار با اعتباری بالغ بر 790 میلیارد ریال و اجرای 2500 هکتار آبیاری تحت فشار با استفاده از این اعتبار و اجرای سایر عاملیت ها شامل پرداخت تسهیلات تلفیقی به تعاونی های تولید، اصلاح نژاد دام روستایی، احیاء و اصلاح قنوات، تجهیز شرکت های مکانیزاسیون، و عاملیت اعتبارات صندوق توسعه ملی طی سالهای 90-91-93 به مبلغ 583 میلیارد ریال، تضمین سهامداران نزد شرکت خدمات حمایتی به منظور دریافت نهاده های تولید، از دیگر فعالیت های صندوق در طول مدت فعالیت خودش بوده است.

وی افزود: صندوق همدان در تاریخ 15 بهمن ماه سال 1383 با سرمایه  اولیه 530 میلیون ریال و تعداد 13 سهامدار به ثبت رسید. اما این صندوق در سال 1383و در نیمه اول سال 1384 فعالیتی نداشت و در نیمه دوم سال 1384 چند فقره تسهیلات پرداخت کرد و فعالیت اصلی خود را از سال 138585 شروع کرد و با چند مرحله افزایش سرمایه، سرمایه خود را در تاریخ 13 آذرماه سال 95 به بالغ بر 25 میلیارد و 158 میلیون ریال ریال رساند و در سال 1388 با دریافت مبلغ 10 میلیارد و 750 میلیون ریال کمک استانداری سرمایه صندوق به 47 میلیارد ریال رسید و در حال حاضر نیز صندوق دارای 120 تشکل سهامدار و 181 میلیارد و 88 میلیون ریال سرمایه است.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان در ادامه جلسه خواسته ها و انتظارات صندوق را از بانک کشاورزی مطرح کرد و گفت: پرداخت تسهیلات مورد تقاضا با حداقل سود، پرداخت تسهیلات به اعضاء سهامداران با معرفی صندوق بدون درخواست میانگین گردش حساب، گزارش وضعیت معرفی شدگان در مقاطع سه ماهه، رفع اشکال نرم افزاری موجود در سند های صادره توسط شعب بانک و اعلام شرایط و چگونگی پرداخت تسهیلات از جمله خواسته های ما از این بانک فعال  در حوزه کشاورزی است.

سید سعید موسوی، مدیر شعب بانک کشاورزی استان همدان از وجود همکاری و هماهنگی کامل بین بانک کشاورزی و صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان اظهار تشکر و قدردانی کرد و قول انجام تمام خواسته های صندوق را داد و افزود: تعلق خاطر ویژه ای نسبت به صندوق و ارکان صندوق دارم و امیدوارم از این به بعد همکاری و تعامل بین صندوق و بانک به درجه اعلا خود برسد.

وی تصریح کرد: بانک آمادگی دارد در اجرای بند ج تبصره 11 قانون بودجه نسبت به امهال تسهیلات پرداختی به خسارت دیدگان اقدام کند و آمادگی دارد نسبت به واگذاری طرح های تملک شده که نسبت به طرحی که تازه شروع می شود مزیت بسیار دارد به سهامداران و تشکل های عضو صندوق با شرایط ساده اقدام کند.

گفتنی است؛ در این جلسه مدیر شعب بانک کشاورزی در استان همدان، مدیران بانکداری الکترونیکی، اعتبارات، بازاریابی، رئیس شعبه بانک ذیربط حضور داشتند.



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.